Далеко від рідного дому і у самому серці запеклої війни

П'ятниця, 26 грудня 2014, 17:36
Вони стережуть спокій українців та боронять Україну від окупантів.
З початку бойових дій на Сході 8 полк спеціального призначення виконує ключову роль у визволенні держави.
Захистити державу для нього не лише військовий, а й громадянський обов’язок. Він тут – за покликом серця. Зізнається: бува неабияк лячно, коли летять кулі та падають снаряди. Втім, завдяки професійній та єдиній команді долають будь-які протистояння.
 
На Східному фронті хмельницькі спецпризначенці від початку російської агресії. Увесь цей час працюють між собою як злагоджений механізм. Головне кажуть - довіра та взаєморозуміння.
Нині наші бійці боронять країну на Луганщині. Попри так зване перемир’я, тут як і раніше блукають гради та густо лягають набої. Бойовики використовують навіть заборонену зброю – установку «Смерч» із касетними зарядами. Останнім часом, кажуть військові, стрілянини трохи поменшало, втім мінських домовленостей терористи не дотримуються.
Попри постійні заперечення Кремля, у військових діях на Сході бере участь російська армія. Окрім неї, кажуть спецпризначенці, воюють і різноманітні терористичні угрупування різних народів.
Військові додають: сама ж Росія під прикриттям гуманітарних конвоїв спонсорує терористичні дії на Донбасі.
Незважаючи на такі реалії неоголошеної війни, наші вояки сповнені бойового духу. На польові умови не нарікають, кажуть - для них створили усі відповідні умови. Живуть хоч і просто неба, але в теплі та з комфортом. Із харчуванням теж проблем не виникає.
Та по-справжньому зігріває, кажуть військові, тепло близьких та небайдужих. Їм підтримка дає сили вдало виконувати бойові завдання та свій обов’язок.
Усіх українців та особливо хмельничан спецпризначенці поздоровляють із прийдешнім Новим роком та Різдвяними святами. Усім зичать мирного неба над головою. 

Новина дня

Далеко від рідного дому і у самому серці запеклої війни Вони стережуть спокій українців та боронять Україну від окупантів.

Ексклюзив

Моє хобі
  Малюнок золотим пилом
27.12.2014 16:56
Моє хобі
  Гра на глюкофоні
27.12.2014 14:57
Національні самородки
  Про паперові квіти та прикраси
27.12.2014 11:53
Пряма мова
  Голова обласного осередку Спілки ветеранів Афганістану Микола Приступа про причини пікету під стінами Парламенту...
24.12.2014 13:21