У Хмельницькому відбудеться концерт «Саундтреки: Різдвяна Симфонія»

П'ятниця, 09 січня 2015, 11:03
Хмельничан та гостей міста запрошують на виступ симфонічного оркестру «Cantabile Orchestra». На всіх чекатиме дивовижне поєднання симфонічної музики з улюбленими моментами кінофільмів та мультфільмів.

Зима -- це завжди пора відкриттів, чудес, Нового року, та пора Різдва. Багато століть поспіль найвидатніші композитори світу вважають за честь написати твори, присвячені цим святам. Майже з самого часу виникнення кінематографу найкращі режисери творять зворушливі фільми на честь Різдва та захопливі новорічні історії, утворивши цілий окремий жанр.

Симфонічний оркестр Cantabile Orchestra зі Львова підготував концерт, який втілює у собі радість, тепло та затишок зимових свят. Цього вечора кінематограф поєднається з музикою, даючи нам змогу відчути справжню казку на сцені, розділити захват Нового Року та поринути у диво Різдва.  

У програмі: Один Вдома 1-3, Хроніки Нарнії, Едвард Руки-Ножиці, Гаррі Поттер, Різдвяна Історія, Полярний Експрес, Кошмар перед Різдвом, Гремліни, Золотий Компас та інших.

Про цю та інші культурно-мистецькі події на moemisto.ua/km

ВСІМ
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21