Офіційно – Михайло Загородній – голова Хмельницької ОДА

П'ятниця, 06 березня 2015, 16:58
Президент нарешті доїхав до Хмельницького.
Понад 5 місяців – без очільника краю. Хмельниччина нарешті дочекалась керівника області. 6 березня Президент України офіційно представив Михайла Загороднього на посаді голови облдержадміністрації. Про перші завдання новий губернатор ще не розповів, а стандартно пообіцяв вірою і правдою служити Хмельниччині. І Президенту.
Про нового очільника області знали ще напередодні – чекали лише офіційного підтвердження від самого Президента. Петро Порошенко запізнився рівно на годину. Його зустрічали оплесками і стоячи – як у кілька місяців тому у конгресі США. Або як лідера ЦК КПРС кілька десятків років тому.
Перше завдання для нового голови адміністрації – набрати більше жінок у владу. Тоді, каже Президент, усе буде дійсно по-новому. І вітати буде кого на 8-е березня. А ще – жінка – це завжди мир і злагода.
Власне про мир Президент говорив дуже багато. Згадував важкі Мінські переговори і радів, що за останню ніч не було вбито жодного українського військового. Хмельниччину похвалив за успішний минулий рік у аграрній сфері. Нових рекордів у сільському господарстві чекає і від Михайла Загороднього.
Але не хлібом єдиним має жити область. Гарант очікує потужнішого виробництва у сфері обороноздатності.
Михайло Загородній конкретних обіцянок у першому слові не давав. Поклявся у вірності землякам, і висловив сподівання, що й земляки йому допоможуть розбудовувати рідний край.
Михайла Загороднього підтримали усі народні депутати від Хмельниччини. Вони впевнені – сильний та досвідчений керівник з аграрної сфери спроможний очолювати і розвивати нашу область.
Володимир Кальніченко як заступник губернатора з аграрних питань свого нового керівника знає дуже добре. І також вірить, що з ним в нашій області буде зростання і не тільки в сфері сільського господарства.
У планах Петра Порошенка також відвідати Національну академію Державної прикордонної служби.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21