Вбивство журналіста

Понеділок, 16 березня 2015, 16:26
Редактора Нетішинської газети знайшли мертвою у власній квартирі.
Медійна спільнота втратила журналіста та головного редактора газети «Нетішинський Вісник», Ольгу Мороз. Звістка про її смерть з’явилась недільним ранком, тіло у квартирі знайшла сестра загиблої. Слідство висуває декілька версій трагедії - від вбивства з корисливих мотивів до розправи, пов’язаної з її професійною діяльністю.
Інформаційна спільнота Хмельниччини сьогодні прощається із Ольгою Мороз. Журналістку та головного редактора газети «Нетішинський Вісник» вихідними знайшли мертвою у власній квартирі. Причиною смерті стало отримання черепно-мозкової травми.
Як повідомляють правоохоронці, першою мертву жінку побачила рідна сестра. Видимих ознак боротьби у помешканні знайдено не було, двері також були зачинені, але із помешкання зникли деякі речі: телефон та ноутбук загиблої.
Зараз слідчими проводиться судово-медичні експертизи, результати експертів поки що невідомі. За цим фактом правоохоронними органами відкрите кримінальне провадження за фактом навмисне вбивство. Версій у міліції декілька: вбивство з корисливих мотивів, вбивство на побутовому грунті. Ще одна версія - Ольга Мороз ймовірно мала ворогів через свою професійну діяльність. Кажуть, що журналістка за декілька днів до смерті почала цікавитись темою незаконної вирубки лісів.
Про якісь результати говорити зарано. Обставини та причини смерті насправді заплутані. Паралельно із роботою правоохоронців своє розслідування планують вести і колеги Ольги Мороз.

Новина дня

Собачі бої У селі Черепова Хмельницького району собаки бійцівської породи алабай два місяці поспіль тероризують людей. Місцеві жителі запевняють: «чужинець» з Хмельницького, влаштував на занедбаній фермі справжню буцегарню для 15 собак. Більшу частину тварин тримає просто неба. Практично не годує і влаштовує тоталізатор – собачі бої без правил.

Ексклюзив

Програма "Позиція"
Тема обговорення - децентралізація влади. Гості студії: 1. Віктор Адамський - заступник голови Хмельницької обласної ...
24.04.2015 13:33
Топ-5 сейвів 1/4 фіналу плей-офф екстра-ліги з футзалу
  
23.04.2015 13:07
Топ-5 голів 1/4 фіналу плей-офф Екстра-ліги з футзалу
  
23.04.2015 13:05
Анонс матчу Спортлідер+ - Ураган
  
21.04.2015 16:37