Контрактника у відпустці затримали зі зброєю

Середа, 25 березня 2015, 15:41
Військовий повернувся у відпустку зі зброєю – на залізничному вокзалі чоловіка з трофеями затримали правоохоронці.
І знову про вилучення зброї в обласному центрі. У вівторок правоохоронці затримали військовослужбовця. Чоловік нещодавно повернувся із зони проведення бойових дій. На залізничному вокзалі в його речах правоохоронці знайшли боєприпаси. Звідки у рядового взялося стільки військового добра розслідують працівники УБОЗу.
 
У вівторок близько полудня на залізничному вокзалі правоохоронці затримали пасажира з незвичним вантажем. Військовослужбовець у відпустці 1992 року народження намагався підзаробити на продажі боєприпасів – трофеї, найімовірніше, привіз зі сходу країни, а збути товар планував в одній з сусідніх областей Хмельниччини.
Хлопець родом з іншого регіону, в обласному центрі винаймав житло. Правоохоронці в тимчасовому помешканні рядового знайшли набої та штик-ножі до автоматів Калашникова, які теж вилучили. Порушено кримінальне провадження за статтею 263, а це, у випадку доведення вини - від трьох до семи років ув’язнення.
При підозрах на незаконне зберігання боєприпасів населення просять інформувати співробітників управління боротьби з організованою злочинністю. Адже поки Президент не підписав закон про розформування цього відомства, працівники покликані реагувати на будь-які порушення.

Новина дня

Контрактника у відпустці затримали зі зброєю Військовий повернувся у відпустку зі зброєю – на залізничному вокзалі чоловіка з трофеями затримали правоохоронці.

Ексклюзив

Програма "Персоналії"
  Олег Фасоля
03.04.2015 17:53
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
01.04.2015 19:03
Анонс програми "Шосте чуття"
  
01.04.2015 18:59
Анонс програми "Персоналії"
  Олег Фасоля
01.04.2015 18:53