Відкриття туристичного сезону у Кам’янці: поїздка на електромобілі, участь у флешмобі та екстремальний спорт

Середа, 08 квітня 2015, 12:58
Щорічно до Кам’янця-Подільського з’їжджаються жителі з усіх куточків як України, так і Європи. Помилуватись захоплюючим дійством та стати частиною свята прагнуть тисячі людей. Цьогоріч Кам’янець вирішив здивувати нестандартною програмою відкриття туристичного сезону-2015, яке відбудеться 25-26 квітня.

Гості міста зможуть відчути себе героями історичної епохи, скуштувати національні страви, придбати сувеніри або ж виготовити їх власноруч. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кам’янець-Подільської міської ради.

Однією з «родзинок» свята стане зведення малечею величезної фортеці із солодкої здоби. Пригоститись випічкою зможе кожен, окрім цього, організатори обіцяють не забути про наших бійців на передовій.

До речі, вперше на відкритті туристичного сезону можна буде пересуватись за допомогою електромобіля.

Туристи, котрим більше до вподоби активний відпочинок, зможуть подрайвувати, займаючись скелелазінням, воркаутом, а також взяти участь у велопробігах, екскурсіях на двоколісному та навіть квестах.

Окрім цього, молодь міста обіцяє підготувати на відкриття нового туристичного сезону грандіозний флешмоб, однак, деталі поки тримають у таємниці. Нагадаємо, Кам’янець-Подільський став містом, яке претендує на статус Молодіжної столиці Європи 2018 року.

ВСІМ

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21