Чорний дим та їдучий сморід – пожежа на ринку

Понеділок, 28 вересня 2015, 17:32
Пожежа у Кам’янці-Подільському – горів міський ринок. Постраждав пожежник рятувального загону.
У Кам’янці-Подільському горів міський ринок. Пожежа охопила молочний павільйон площею у чотириста кв. м. Поблизу знаходились кіоски, в одному з яких зберігалися легкозаймисті лакофарбові вироби. На щастя, пожежу ліквідували. Та не обійшлось без травм – 25-річного пожежника доправили до реанімаційного відділення місткої лікарні.
Поруч - кіоски з легкозаймистими виробами, м’ясний відділ та побутова техніка. Посередині – палаючий молочний павільйон. У Кам’янці-Подільському горів міський ринок.
Гасіння пожежі ускладнило те, що в середині кожне робоче місце було відокремлене легкозаймистими матеріалами. Полум’я швидко поширилось на фасад будівлі.
Завдяки професійним діям вогнеборців пожежу ліквідували за декілька годин. І не допустили перекидання вогню на сусідні торгові ряди та кіоски. Причину загорання та збитки наразі встановлюють. В ході гасіння полум’я травмувався 25-річний пожежний. Його доправили реанімобілем до відділення міської лікарні. Наразі стан вогнеборця стабільно важкий.

Новина дня

Чорний дим та їдучий сморід – пожежа на ринку Пожежа у Кам’янці-Подільському – горів міський ринок. Постраждав пожежник рятувального загону.

Ексклюзив

Програма "На межі"
  Випуск від 2 жовтня
05.10.2015 13:22
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
05.10.2015 11:45
День працівників освіти
  Їх називають інженерами душ та творцями майбутнього країни, адже вони дарують найголовніше - знання. ...
05.10.2015 11:01
Програма "Момент істини"
  Гість студії - Віктор Бернацький - директор Хмельницького музичного училища ім. В. Заремби...
02.10.2015 17:39