У Хмельницькому двісті п’ятдесят п’ять патрульних розпочали навчання

Вівторок, 27 жовтня 2015, 12:18
Поліцейський старт. У Хмельницькому двісті п’ятдесят п’ять патрульних розпочали навчання.
Поліцейський старт. У Хмельницькому двісті п’ятдесят п’ять патрульних розпочали навчання. Нагадаю, пощастило стати копом лише кожному двадцять другому з охочих. На базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького усіх майбутніх поліцейських вишикували на урочисту лінійку, після якої і розпочалися навчання.
На плацу академії зараз двісті п’ятдесят п’ять майбутніх поліцейських. Більшість облич – нові, лише 38 — працівники міліції. Жінок, до речі, дуже мало – лише двадцять дев’ять. Аби потрапити у цей невеликий список усім поліцейським довелося пройти чимало випробувань: тести на загальний рівень знань, військово-лікарську комісію, психологічне тестування та особисту співбесіду.
 
Важко в навчанні, легко – під час несення служби, тому тренуватимуть хмельницьких копів за всіма правилами та вимогами. Навчальний день поліцейських розпочинатиметься о восьмій ранку і триватиме майже до опів на сьому вечора.
Хмельничани побачать вже навчених, та ще не досвідчених поліцейських, на вулицях обласного центру вже наприкінці грудня. Тоді запланована присяга та початок роботи нового підрозділу МВС.

Новина дня

У Хмельницькому двісті п’ятдесят п’ять патрульних розпочали навчання Поліцейський старт. У Хмельницькому двісті п’ятдесят п’ять патрульних розпочали навчання.

Ексклюзив

100 MINUTES
Вони завжди грають так, аби публіка заряджалася драйвом та хорошим настроєм. Тернопільський кавер-бенд "100 хвилин", заснований ще у 2011 р...
27.10.2015 14:16
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
27.10.2015 13:03
Спортцентр
  Випуск від 26 вересня 1. Новатор виграв всі матчі у першому етапі Кубку України з волейболу 2. Огляд 9-го туру чемпіонату області...
27.10.2015 11:23
Програма "На варті"
  Випуск від 22 жовтня
23.10.2015 11:07