День роботи - і знову перерва

Вівторок, 03 листопада 2015, 18:19
День роботи - і знову перерва, але вимушена. До напруженої роботи ОВК додалося ще й й сьогоднішнє замінування приміщення адміністрації. Усіх налякали пакунки з начебто протоколами районної виборчої комісії Городоцького району. Звідти, до слова, ніяк не можуть привезти результати волевиявлення вже декілька днів.
71 один район пораховано, залишилося лише 13-ть. Але замість підрахунку та встановлення переможців місцевих виборчих перегонів окружній виборчій комісії довелося евакуюватися з приміщення ОВК. А все через незрозумілі пакунки від членів Городоцької РВК.
Голова окружної виборчої комісії Костянтин Раац каже: повернули на доопрацювання протоколи через велику кількість скарг і з значні порушення.
Натомість члени Городоцької районної комісії кажуть: нічого страшного в таких порушеннях немає. На їх думку саме в ОВК затягують процедуру підрахунку.
Так звана «здача протоколів», а точніше - їх вкидання на стіл ОВК і стало причиною евакуації.
Інші члени виборчого процесу пояснюють таке замінування, лише фабрикуванням голосів однією із політичних партій.
Загалом на 16: 30 вівторка окружною виборчою комісією оброблено та прийнято 71-н протокол із 84-х. Наразі сім політичних сил проходять п’ятивідсотковий бар'єр.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21