Хронологія дня виборів за крісло мера

Понеділок, 16 листопада 2015, 15:18
Проголосували. В Хмельницькому завершився другий тур мерських перегонів.
Зі 115 дільниць територіальною виборчою комісією оброблено та пораховано 112-ть. Три дільниці відправлено на доопрацювання але на результати це вже не вплине. За підрахунками штабів кожного із двох кандидатів із двадцятивідсотковим відривом перемагає Олександр Симчишин.
З самого ранку неділі вже було видно - голосувати хмельничани йти не бажали. Тому говорити про великі відсотки явки взагалі не доводилося. Подекуди дільниці все ж таки набирали непогану відвідуваність, але по місту цей показник сягнув лише 34 %. 
Ще до оголошення офіційних результатів мерських перегонів кожна із політичних сил, які вже представлені у міській раді говорили - будуть працювати із будь яким переможцем. Головне, щоб робота була для людей відчутною та потрібною.
Ситуація із не високою явкою спостерігалася по всій Україні. Політологи кажуть: людям набридли вибори і те, що обирати - обирають, а покращення немає. Змінити відсотки явки зможуть тільки ті, кого вибрав народ.
Наш телеканал проводив телемарафон «крісло мера». Своїм традиціям ігнорувати журналістів знову не зрадив Костянтин Чернилевський – він у нашу студію не прийшов, і на телефонний дзвінок не відповів.
Натомість Олександр Симчишин до студії таки завітав. Результатами задоволений, а от явкою також ні. Переконує - довіру громади потрібно повертати по всій країні.
Остаточні та головне - офіційні результати мерських перегонів хмельничани зможуть отримати вже завтра, адже ТВК взяло перерву до вівторка.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21