Мітинг аграріїв проти відміни спец режиму ПДВ

Четвер, 10 грудня 2015, 13:32
Коли втрачати нічого… Аграрії протестують проти відміни спец режиму ПДВ.
Не минуло й тижня, а на хмельницькому майдані знову людно. Відміна спец режиму податку на додану вартість зібрала на головній площі обласного центру своїх противників. Кілька тисяч сільськогосподарників краю переконують – такі ініціативи уряду обернуться економічною катастрофою не лише для них, для всіх українців.
Безробіття, хліб на вагу золота та бур’яни замість золотих ланів – це не апокаліптична картина майбутнього, а українські реалії за кілька років. До таких наслідків, за словами протестувальників, призведе запропонована Кабміном відміна спец режиму ПДВ.
Тут кажуть, ці зміни до податкового законодавства боляче вдарять не лише по фермерах, а по кишені кожного українця. Навіть без врахування скаженою інфляції, на двадцять відсотків – ставку податку на додану вартість, зростуть усі продукти харчування.
Отака проста арифметика. Це тоді, коли українці і так ледь не увесь свій бюджет витрачають саме на продукти харчування. Не знищувати хліборобського потенціалу країни – закликають подоляни українську владу. Підготували звернення і до Президента, і до уряду, і до парламенту.

Новина дня

Мітинг аграріїв проти відміни спец режиму ПДВ Коли втрачати нічого… Аграрії протестують проти відміни спец режиму ПДВ.

Ексклюзив

Програма "Момент Істини"
  Гість студії - директор ТОВ "Нові аграрні технології" Іван Ізбінський...
10.12.2015 17:11
Спортцентр
  Випуск від 7 грудня Гість студії - голова ФБУ у Хмельницькій області Денис Поворознюк 1. Огляд матчу Новатор - ХНУ 2. Огляд матчу...
08.12.2015 15:11
Підсумковий випуск новин від 6 грудня
  Трактори на Майдані, сміття – у паливо та покинуті друзі. Головні теми, якими жила...
07.12.2015 13:54
Програма "На варті"
  Запис прямого ефіру від 3 грудня
04.12.2015 14:27