Уряд без імунітету

П'ятниця, 11 грудня 2015, 18:29
Сьогодні закінчився термін недоторканності Арсенія Яценюка. Минулої зими прем*єр анонсував проведення низки економічних реформ, боротьбу з корупцією, переатестацію суддів, а також скорочення соціальних пільг. На це Рада виділила Кабміну термін в один рік. Час минув, а в Парламенті реальних змін не побачили і говорять про відставку Яценюка. Натомість його фракція – «Народний фронт» напередодні заявила: якщо прем*єру висловлять недовіру – коаліції кінець.
Коаліція тріщить по швам. Як тільки у Раді заговорили про відставку Яценюка, фракція «Народний фронт» пригрозила виходом з парламентської більшості. Свого лідера там захищають наполегливо, усіма правдами і неправдами.
В додачу: девальвація, висока інфляція і захмарні тарифи. Щодо них у пана Ксенжука свої аргументи.
Бачити Яценюка у кріслі прем*єра не бажає Володимир Мельниченко, фракція блоку Петра Порошенка. Хоча, зізнається, мало віриться, що голові уряду таки вкажуть на двері.
 
Про вже вичерпаний кредит довіри до нинішнього камбіну говорить позафракційний – Сергій Лабазюк. Як приклад ставить своїх виборців. Вони, каже, невдоволені методами і реформами Яценюка, що спрямовані радше проти людей, аніж за.
У Раді вже збирали підписи за відставку Яценюка. Нині він відзвітував депутатам про результати своєї «100-денної» роботи. Чи матиме шанс її продовжити вирішать депутати та безпосередньо президент.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21