Хмельницькі приватні підприємці протестують проти нового Податкового кодексу

П'ятниця, 18 грудня 2015, 17:24
В Києві мітингували аграрії, а в Хмельницькому - приватні підприємці. Близько шестидесяти приватників вийшли на головну вулицю міста з такою ж вимогою, як день тому аграрії в столиці. Винять в своїх бідах запропонований урядом новий податковий кодекс.
Ні новому Податковому кодексу. З такою вимогою під стіни обласної державної адміністрації вийшли приватні підприємці міста. Люди хочуть, щоб їх залишили на тих податках, які діють зараз. Нові просто знищать їхній бізнес.
Протестують люди і проти обов’язковості на касові апарати. Кажуть: з ними буде і важко працювати, і не буде часу, оскільки деякі приватні підприємці займаються і поставкою, і працюють продавцем-консультантом.
Купувати та обслуговувати ті ж касові апарати потрібно за власний кошт. Мітингарі називають суму близько 15-тисяч гривень.
 

Новина дня

Хмельницькі приватні підприємці протестують проти нового Податкового кодексу В Києві мітингували аграрії, а в Хмельницькому - приватні підприємці. Близько шестидесяти приватників вийшли на головну вулицю міста з такою ж вимогою, як день тому аграрії в столиці. Винять в своїх бідах запропонований урядом новий податковий кодекс.

Ексклюзив

Програма "На варті"
  Запис прямого ефіру від 17 грудня Гість студії - волонтер Тетяна Юзепчук...
18.12.2015 12:50
Програма "Досить"
  Запис прямого ефіру від 16 грудня Гості студії: Таїса Антонова - заступник керівника Центру допомоги учасникам АТО; Ле...
17.12.2015 11:39
Програма "На межі"
  Випуск від 12 грудня
17.12.2015 09:56
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
16.12.2015 16:24