Страйк аграріїв триває: основні автошляхи Хмельниччини знову заблоковано

Вівторок, 29 грудня 2015, 09:57
Мітингувальники блокують автодороги з вимогою не міняти Податковий кодекс. Сьогодні, 29 грудня, вони вийшли на дороги знову.

У вівторок  представники  великих і малих сільгосппідприємств, профільних асоціацій, звичайних фермерів і землевласників  продовжують протестувати. Як повідомляють в прес-службі обласної організації Аграрної партії, у Хмельницькій області паралізовано рух  у Вінницькому, Чернівецькому, Тернопільському та Рівненському напрямках – у тих же місцях, що й вчора.

«28 жовтня Президент України не помітив заторів на дорогах країни, тож аграрії продовжують страйк. З 9-ї ранку у більшості областей України перекрито дороги. Основна вимога залишається незмінною: президентське вето на проголосовані Верховною Радою зміни до Податкового кодексу, які перекреслюють майбутнє провідної галузі країни», - йдеться у повідомленні прес-служби.


У своєму зверненні організація зазначила, що в бюджеті не передбачені кошти на відшкодування ПВД при експорті зернових і технічних культур. Водночас уряд обіцяв відновити виплати при скасуванні спецрежиму. Крім того, витрати урізали на 6,6 мільярдів гривень, зазначили аграрії.

ВСІМ

Новина дня

Страйк аграріїв продовжується Страйк аграріїв продовжується. Стратегічні автошляхи як Хмельниччини, так і всієї країни вже другий день підряд заблоковані. Виною перекриття доріг, як кажуть самі аграрії, стали антифермерські зміни до Податкового Кодексу, які із малих та середніх фермерських господарств зроблять банкрутів. А зрештою зупинять розвиток АПК.

Ексклюзив

Спортцентр
  Випуск від 28 грудня. 1. Огляд матчів 13 туру футзальної екстра-ліги. 2. Огляд матчу Делівері - Спортлідер-2. 3. Підсумки 2015 ро...
29.12.2015 11:41
Програма "Про здоров'я"
  Запис прямого ефіру від 24 грудня. Гість студії - Галина Грановська - головний імунолог...
25.12.2015 11:46
Програма "Досить"
  Запис прямого ефіру від 23 грудня. Гості студії - Олег Певнєв - депутат Хмельницької міської ради; Іван Бухал - депутат...
24.12.2015 14:01
Програма "Момент Істини"
  Запис прямого ефіру від 22 грудня. Гість студії - заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренк...
23.12.2015 12:47