Страйк аграріїв продовжується

Вівторок, 29 грудня 2015, 18:27
Страйк аграріїв продовжується. Стратегічні автошляхи як Хмельниччини, так і всієї країни вже другий день підряд заблоковані. Виною перекриття доріг, як кажуть самі аграрії, стали антифермерські зміни до Податкового Кодексу, які із малих та середніх фермерських господарств зроблять банкрутів. А зрештою зупинять розвиток АПК.
Через перехрестя автомобільних шляхів, що у Війтівцях, вже другий день підряд неможливо проїхати. Затор із вантажних та легкових автомобілів розтягнувся на декілька кілометрів. Вимоги сільгоспвиробників одні і ті ж - скасування змін до податкового кодексу.
Фермери кажуть, пікетували і Верховну Раду, і Хмельницьку обласну державну адміністрацію. Наразі стоять на дорозі вже другий день - реакції від влади немає ніякої. Одне добре діло, що зробили можновладці, - це створення умов для об'єднання фермерів зі всієї країни.
Така байдужість до села, як переконують фермери, не пройде. Якщо влада продовжуватиме в тому ж дусі, підуть пікетувати і президентські кондитерські фабрики і маєтки чиновників, що сидять у високих урядових кабінетах.
10 років сільське господарство розвивається не завдяки, а скоріше в супереч державної підтримки. Наразі у вигляді спецрежиму оподаткування у фермера забирають останню допомогу. Надія у сільгоспвиробників лише на Президента.

Новина дня

Страйк аграріїв продовжується Страйк аграріїв продовжується. Стратегічні автошляхи як Хмельниччини, так і всієї країни вже другий день підряд заблоковані. Виною перекриття доріг, як кажуть самі аграрії, стали антифермерські зміни до Податкового Кодексу, які із малих та середніх фермерських господарств зроблять банкрутів. А зрештою зупинять розвиток АПК.

Ексклюзив

Спортцентр
  Випуск від 28 грудня. 1. Огляд матчів 13 туру футзальної екстра-ліги. 2. Огляд матчу Делівері - Спортлідер-2. 3. Підсумки 2015 ро...
29.12.2015 11:41
Програма "Про здоров'я"
  Запис прямого ефіру від 24 грудня. Гість студії - Галина Грановська - головний імунолог...
25.12.2015 11:46
Програма "Досить"
  Запис прямого ефіру від 23 грудня. Гості студії - Олег Певнєв - депутат Хмельницької міської ради; Іван Бухал - депутат...
24.12.2015 14:01
Програма "Момент Істини"
  Запис прямого ефіру від 22 грудня. Гість студії - заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренк...
23.12.2015 12:47