Мер Хмельницького підписав чергові кадрові рішення

Четвер, 25 лютого 2016, 14:35
Одним розпорядженням звільнив керівника комунального підприємства, іншим – призначив начальника управління.

Відтепер управління освіти Хмельницького має нового керівника. На посаду начальника розпорядження міського голови призначено Романа Миколаєва, який останні кілька років працював проректор з наукової роботи одного з вишів на Тернопольщині.

Роман Миколаїв був представлений на обговорення громадськості ще наприкінці грудня минулого року. Його кандидатура викликала жваве обговорення. Сумнівалися не стільки в його фаховості, як в світоглядних та релігійних переконаннях. Адже він язичник. Та, на переконання 35-річного вже начальника управління освіти, нікому нав’язувати своєї думки щодо релігії він не збирається.

Ще одне кадрове розпорядження, яке підписав мер Олександр Симчишин, стосується комунального підприємства «Парки і сквери». За угодою сторін з посади керівника цього підприємства звільнено Сергія Кучера, який очолював «Парки і сквери» з листопада 2014 року.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21