«Купуй хмельницьке!» - проект з підтримки регіонального товаровиробника

П'ятниця, 26 лютого 2016, 15:48
Підтримай рідне – купуй хмельницьке. В області розробляють проект з популяризації вітчизняної продукції.
В області розробляють проект з підтримки вітчизняного товаровиробника. Продукцію подільських підприємств у мережевих супермаркетах можна буде розпізнати за спеціальним знаком. Поки логотип акції та перелік підприємств департамент економіки ще не затвердив.
Хочеш підтримати подільський товар – дивись на логотип. На Хмельниччині стартує акція «Купуй хмельницьке». Вітчизняні продукти харчування у великих торгових мережах у Департаменті економіки планують зробити впізнаваними. Поки з акційною наклейкою не визначилися, як і з переліком підприємств, що зголосилися реалізовувати таким чином свою продукцію.
Більше 90 підприємств харчової галузі нашої області здатні задовольнити продовольчі попити хмельничан. Зробити нашого товаровиробника популярним у супермаркетах можна, переконані у Департаменті економіки. Пілотний проект «Купуй хмельницьке» вже незабаром має намір підняти рейтинг вітчизняного продукту.
Зараз, щоб привернути увагу споживачів до якісної та відносно доступної продукції, маркетологи розробляють відповідний логотип проекту. Таким чином наша продукція у мережевих супермаркетах матиме невеличку перевагу над іноземним товаром. Хоча таке маркування будуть мати лише якісні продукти харчування.
На сьогодні більше десяти підприємств вже зголосилися брати участь у проекті та таким чином довести – хмельницький продукт якісний та гідний витримати будь-яку конкуренцію.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21