У Славутському районі віддали землю в оренду без відома власників

Середа, 02 березня 2016, 11:42
Прокуратура розпочала розслідування за фактом «службового підроблення».

Сімнадцять земельних часток (паїв), розташованих на території Горицької сільської ради Славутського району, передано в оренду товариству з обмеженою відповідальністю без відома їх власників. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

За версією досудового слідства, службові особи одного з підприємств, за попередньою змовою з державним реєстратором міськрайонного управління юстиції, підробили 17 договорів оренди землі. Надалі провели державну реєстрацію речових прав на вказані земельні ділянки загальною площею 23 гектари, хоча їх власники про це нічого не знали.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Санкція цієї статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21