Назад на рідну землю

Середа, 02 березня 2016, 18:26
Правоохоронці повернулися додому – 30 бійців на сході країни виконували бойові завдання.
30 правоохоронців повернулися з відрядження на схід країни. Півтора місяця вони охороняли спокій мирного населення та затримували осіб, підозрюваних у сепаратизмі.
Знову вдома! 30 полісменів повернулися зі сходу країни після виконання ряду завдань. За час перебування у відрядженні бійці заслужили любов місцевого населення та вилучили арсенал незаконної зброї.
Хмельничанка Тетяна хвилююче поглядає на дорогу. Майже 45 діб жінка не бачила коханого. До довгоочікуваної зустрічі підготувалася – запечена картопля та фарширована гуска вдома вже чекають на господаря.
А ось і прибувають бійці. Оркестр, коровай та звичайно ж – міцні обійми. А на очах сльози щирої радості. Рідні сподіваються – знову проводжати своїх годувальників не доведеться.
Здружитися з місцевим населенням було непросто, каже Вадим Писарук. Та за 45 діб патрулювання люди звикли до хмельницьких полісменів та та навіть їм допомагали.
Підтримка рідних та бажання зберегти мир допомогли правоохоронцям повернутися живими та неушкодженими з небезпечного відрядження.
Разом із місцевими полісменами наші бійці допомогли вилучити цілий арсенал нелегальної зброї. Мародерів на Донеччині у військовий час вистачає, тому чоловікам у камуфляжах довелося затримувати озброєних злочинців.
За сумлінне виконання своїх обов’язків правоохоронців нагородили подяками та недовготривалою відпусткою.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21