Надія є

Середа, 09 березня 2016, 16:57
В Хмельницькому відбувся мітинг на підтримку Надії Савченко. Сотні хмельничан вийшли з вимогою відпустити українську льотчицю
Надії Волю. З таким гаслом та плакатами хмельничани вийшли на акцію підтримки української льотчиці. Нагадаємо сфабрикована російськими спецслужбами кримінальна справа над вітчизняною бранкою тягнеться більше року. Її захисники та й хмельничани кажуть, засудженням української льотчиці керує вище керівництво Росії.
Акції на підтримку української льотчиці, яка вже більше року знаходиться на російській лаві підсудних, проходять по всьому світу. Хмельницький також не став виключенням. Підтримати Надію прийшло декілька сотень хмельничан.
У сфабрикованості справи, за якою обвинувачують Савченко, переконані всі. Те судилище, яке проходить над українською бранкою, є незаконним та не відповідає жодним правовим нормам. Вся тамтешня судова система прогнила та належить виключно президенту Росії – кажуть хмельничани. 
Поряд з тим цього дня українці відзначають і день народження Тараса Шевченка - відомого на весь світ творця української держави.
Чимало із присутніх переконують, Кобзар не просто людина з великої букви. Він був українським пророком. Адже написане і передбачене ним близько двох століть тому можливо побачити зараз.
Нескорена воля Тараса Шевченка та Надії Савченко. Українці сильний народ, який і душу, і тіло положить за свою свободу та й зрештою обов'язково запанує у своїй сторонці.

Новина дня

Російські банки під пікетом «Правого сектору» Хмельницький «Правий сектор» вийшов із пікетом проти російського банку ВТБ.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.04.2016 13:49
Авторська програма Ганни Лернатович “Під прицілом”
  Дунаєвецький край
01.04.2016 12:59
Програма "Про здоров'я". запис прямого ефіру від 31 березня
  Гість студії - Юлія Шимків - завідувач фізіоте...
01.04.2016 11:06
Програма "Досить". Запис прямого ефіру від 30 березня
  Гості студії: Олег Костенко - начальник Управління патру...
31.03.2016 10:49