Спортлідер+ може стати півфіналістом екстра-ліги вже у найближчу суботу

Четвер, 10 березня 2016, 09:58
Для цього хмельничанам потрібно перемогти покровську Титан-Зорю в другому матчі серії 1/4 фіналу
У суботу, 12-ого березня, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер+». В цей підопічні Романа Ковальчика на рідному паркеті зіграють другий матч чвертьфінальної серії плей-офф проти «Титану-Зорі» із Покровського.
Тиждень тому ці команди зустрічалися у Покровському у першій грі серії, в якій перемогу святкували хмельничани.
Після матчу у Покровському головний тренер «Спортлідера+», Роман Ковальчик, похвалив своїх підопічних за те, що гідно протистояли своєму опоненту у силовій боротьбі та достойно впоралися з тиском трибун, які шалено підтримували «Титан-Зорю». Перемігши в драматичній серії пенальті свого принципового суперника, та ще й у його логові, «лідери» заволоділи психологічною перевагою, оскільки мають ще право на помилку, чого не скажеш про покровців, яким аби вийти до півфіналу, потрібно виключно двічі перемагати, оскільки в іншому випадку «Титан-Зоря» завершить боротьбу за медалі Екстра-ліги у цьому сезоні. Тим цікавіше буде подивитися на підопічних Віталія Соломки, на яких однозначно, як в мінімум другій грі, тягар відповідальності тиснутиме значно сильніше, аніж на їх суперників.
Другий матч серії відбудеться у суботу, 12-ого березня, в спорткомлексі УМВС. Початок гри – о 13:00. За необхідності третя гра відбудеться наступного дня також у Хмельницькому. Початок матчу – о 12:00.
Спортлідер+
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21