Україна отримала молодих офіцерів-прикордонників

Субота, 12 березня 2016, 18:05
Випуск офіцерів-прикордонників. Держава поповнилася офіцерськими кадрами прикордонної служби – різних спеціальностей.
12 березня із стін прикордонної академії випустили 273 офіцери. З них 34 дівчини. Молоді спеціалісти уже направленні на всі ділянки державного рубежу, окрім районів проведення антитерористичної операції.
Готові захищати державні рубежі! У Хмельницькій Національній академії Державно-прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, нині звання офіцера отримали 273 курсанти – тут відбувся випуск. На захід завітали: голова Державної прикордонної служби України та заступник голови адміністрації Президента України. Однак, вже вдруге сам головнокомандувач - Петро Порошенко, до Хмельницького так і не навідався. Окрім вручення дипломів випускникам, нині відзначили державними нагородами деяких військовослужбовців.
Національна прикордонна академія щороку готує та випускає найкращих спеціалістів. На високому рівні вони виконують відповідальні завдання на кордонах державного рубежу. Нині держава отримала ще 273 офіцера-прикордонника. Які готові їхати на місця несення служби. Сьогоднішнє свято для них особливе, адже 4 роки навчання вже позаду.
Цього року для академії це вже двадцять четвертий випуск. Сьогодні, майже п’ятдесят офіцерів отримали дипломи з відзнакою. Серед них офіцер-прикордонник Сергій Ковальчук. Подальшу службу – буде нести у Львівському прикордонному загоні. Як каже хлопець - «служити ненці Україні».
Чудовою традицією для випускників стало прощання з Бойовим Прапором академії, вручення ключа знань курсантам третього курсу та проходження урочистим маршем.
А от дівчата кажуть найважче – прощатися. Цього року із стін академії вийшли тридцять чотири лейтенанти.
Відвідали випуск й вручили дипломи офіцерам і народні депутати.
За словами ректора академії Олега Шинкарука – з подіями на Сході держави, цього року навчальна програма була змінена, внесли більше практичних занять. Тому випускники вільно володіють новітньою зброєю, технікою та готові до усіх викликів часу.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21