Інвестори «Цивільжитлобуда» перекрили дорогу

Понеділок, 14 березня 2016, 18:10
Без житла, проте з вимогами – ошукані інвестори «Цивільжитлобуда» перекрили дорогу.
У понеділок на 20 хвилин зупинився транспорт на вулиці Кам’янецькій. Інвестори компанії «Цивільжитлобуд» таким чином протестували проти дій забудовника. Більше шести років люди не можуть заселитися у квартири. Після нетривалого перекриття дороги рух на головній транспортній артерії міста було відновлено.
Ошукані люди вийшли на дорогу. Рух вулицею Кам’янецькою в полудень понеділка був паралізований. Перекриттям дороги дольовими будівництва на вулиці Львівське шосе намагалися привернути увагу до своєї проблеми. Вже більше шести років інвестори будівельної компаніїї «Цивільжитлобуд» не можуть оселитися в своїх квартирах. За цей час люди встигли втричі переплатити за власні квадратні метри, а ордери на житло так і не отримали.
 
Без житла та юридичних гарантій – ці люди побиваються за свої квартири вже не один рік. Будівельна компанія «Цивільжитлобуд» просить за завершення будівництва все нові і нові фінансові вливання. Хоча частина з пожильців зазначену у контракті суму вже виплатили давно. А нові внески, як пояснюють інвесторам, це перерахунок на інфляцію.
Крокувати зеброю близько чотирьох десятків людей вирішили, аби привернути увагу посадовців. Страйкарі кажуть, забудовник щоразу озвучує нові терміни здачу будинків по вулиці Львівське шосе.
На контакт з людьми представник компанії іде неохоче. А тим часом за роки затяжного будівництва у людей вже вичерпалися і сили, і гроші. Тому свою акцію називають лише попереджувальною.
Поки чекали місцеву владу, на головній артерії міста виник невеличкий затор – тролейбуси шикувалися у шеренгу, автівки розверталися, деякі водії просилися проїхати.
Для крутих позашляховиків людський страйк на дорозі – не перепона, щоб проїхати.
Пенсіонери від перекриття дороги не в захваті.
Представники міської ради до людей таки вийшли, проте розвели руками. Адже, кажуть, не мають втручатися у стосунки інвесторів та фірми.
Закону, що зобов’язав би забудовника до добросовісного виконання контракту з інвесторами немає, тому люди не знають, коли ж нарешті оселяться в своїх домівках.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21