Хмельницька поліція почала патрулювати в парку імені Чекмана

Понеділок, 21 березня 2016, 09:58
Порушників громадського порядку поки не штрафують, але лише попереджують.

У Хмельницькому збільшили кількість піших патрулів. Відтепер поліцейські, які патрулювали до цього лише на центральних вулицях міста, з’явилися і в парку імені Чекмана.

«Керівником Управління патрульної поліції прийнято рішення, що з 9 ранку до 20 години вечора на вихідні та святкові дні, чотири патрульних патрулюватимуть в пішому режимі паркову зону, - йдеться в повідомленні прес-служби хмельницької патрульної поліції. - Парк розташований на правому березі Південного Бугу. На його території павільйони, атракціони, спортивні і дитячі площадки, міні зоопарк, місця для відпочинку, які починають свою роботу в теплу пору року. Велике скупчення людей, підвищує ймовірність скоєння правопорушень в громадських місцях на які необхідно вчасно реагувати».

Вже з перших днів патрулювання, як повідомляють у поліції, в парку було припинено розпивання алкогольних напоїв, розпалювання багаття відпочиваючими тощо. Порушників патрульні поліцейські поки лише попереджують, але згодом обіцяють складати протоколи про адміністративні правопорушення.
Газета "Є"
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21