Поділилися по-братськи: у місті представили двох ймовірних керівників профільних управлінь

Понеділок, 21 березня 2016, 18:14
Влада міста винесла на громадське обговорення двох кандидатів на посади профільних управлінь. Першим, претендентом на крісло очільника департаменту земельних відносин, містобудування та архітектури, став Сергій Борисюк. Його, за словами заступника міського голови Андрія Бондаренка, для роботи рекомендувала саме громада. Другим, кандидатом на посаду начальника управління комунальним майном став Мирослав Трещов. Чоловік – не місцевий, утім, владу міста це не надто хвилює. Кажуть, впевнені в його компетентності та професіоналізмі.
У крісло головного керівника міським комунальним майном претендентів не бракувало. Принаймні двоє сісти і керувати було не проти. Одного із них – Олександра Кривого владі обласного центру рекомендувала громада. Втім, незважаючи на глас народу, до загальних обговорень допустили не його, а Мирослава Трещова. Заступник міського голови Андрій Бондаренко не таїть, останній – його ставленик – він – кандидат № 1 – не через особисту симпатію, а через професіоналізм.
 
Наразі керівництво міста продовжує пошук керівників інших відомчих структур. Вакантною ось уже третій тиждень залишається посада головного архітектора та керівника новоствореного управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю міськради. Кандидатів у ці крісла, каже міське керівництво, і вдень зі свічкою не можуть знайти. Останнє, переконують, пропонували не одному авторитетному фахівцю, утім, як кажуть, на жаль.
Керівництво міста додає, незважаючи на голод кадрів, на посадах як архітектора, так і керівника комунального дабі бачать, звісно, хмельничан. Хоча й залучення іногородніх, як і у випадку з кандидатом на посаду начальника управління комунального майна, не виключають.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21