Старокостянтинівський військовий госпіталь отримав допомогу від української діаспори в США

Середа, 23 березня 2016, 10:04
Українці з Америки передали обладнання для успішної реабілітації воїнів, які проходять лікування.

Для учасників АТО, які проходять реабілітацію та лікування у стінах Старокостянтинівського військового шпиталю, передали допомогу зі США. Учора, 21 березня, для потреб військовослужбовців закладу урочисто вручили 4 лікувально-профілактичні тренажери.

За патріотизм, активну і самовіддану громадянську позицію представники влади міста подякували подружжю Ірині та Анатолію Демченкам – представникам української діаспори у США з м.Денвер, штат Колорадо, які придбали і надіслали тренажери в Україну; голові громадської організації «Штаб національного спротиву Збаразького району» в Тернопільській області Володимиру Голоднюку, який допоміг знайти благодійників в Сполучених Штатах, Олексію Цистану – волонтеру-патріоту з м. Київ. Він забезпечив перевезення тренажерів з Одеси у м.Старокостянтинів.

Керівник військового шпиталю, полковник медичної служби Анатолій Андрущак висловив сподівання на подальшу співпрацю з благодійниками, волонтерами, виконавчим комітетом міської ради, з метою подальшого покращення матеріально-технічної бази медичного закладу для військовослужбовців.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21