На Красилівщині згоріла хата разом з господарем

Четвер, 24 березня 2016, 17:03
Від недопалка згоріла хата – за куріння в ліжку господар з Красилівського району поплатився життям.
Внаслідок пожежі на Красилівщині загинув господар та його дружина. Будинок почав горіти о четвертій ранку 24 березня, рятувальники прибули на місце та загасили полум’я, а от життя врятувати не вдалося – під завалами перекриття вогнеборці знайшли два обгорілі трупи.
Знову вогонь забирає життя подолян. Цього разу лихо сталося на Красиливщині – там у одному з помешкань села Велика Медведівка о четвертій ранку спалахнула пожежа. Надзвичайники червоного змія приборкали, а от життя господарів врятувати не вдалося.
О четвертій ранку сусіди побачили густий дим та охоплений полум’ям дах. Відразу ж викликали рятувальників – ті прибули на місце та кинулися гасити будинок. Однак вогонь знищив велику площу помешкання – стеля завалилася, речі домашнього вжитку теж вигоріли. Та найстрашніше те, що господарі теж опинилися у димовій пастці.
 
Під завалами веранди вогнеборці знайшли тіло двох жителів будинку – 56-річного чоловіка та 64-літньої жінки. Попередньою версією виникнення пожежі рятувальники назвали необережне паління. Сім’ю у місцевй сільській раді називали неблагонадійною – через це соціальні працівники часто сюди навідувалися, адже пожильці будинку зловживали алкоголем.
Вісім років тому цю сім’ю вже спіткало горе – тоді помер молодший син господарів. А старший зараз служить в АТО на Луганщині.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21