Україна відзначила 25-ту річницю Незалежності

Середа, 24 серпня 2016, 13:55
Двадцять п’ять років тому здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй українській землі. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного з нас.
Сьогодні Україна переживає складні часи агресії та посягань на незалежність та цілісність держави, а українці проходять іспит на зрілість, самоповагу та толерантність. Хмельничани та гості міста, в День незалежності України, мріють тільки про одне.
За 25 років незалежності українцям довелося пройти складний шлях. Виросло покоління вільних людей з вільним мисленням. Ми маємо чудове майбутнє. Майбутнє з величезними, щирими очима, які вірять у свою державу і хочуть жити у незалежній, єдиній, щасливій країні.
 
Дуже хочеться вірити, що наступного ювілею незалежності – українці побачать свою країну такою, якої сьогодні прагнуть. А наша сильна, мужня, духовно багата нація зможе вистояти у всіх випробуваннях, які загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини та її незалежності.
Loading...

Новина дня

Улашанівський протест: через місцевий кар’єр селяни перекрили дорогу Проїзду – немає. У Славутському районі люди на три години перекрили дорогу. Так вони протестували проти розробки кар*єру в селі Улашанівка. Скандал із приватною фірмою через місцеве родовище у людей виник три роки тому.

Ексклюзив

Спортцентр. Випуск від 29 серпня
  
30.08.2016 10:49
Підсумковий випуск новин від 28 серпня
  Нахабні водії хмельницьких маршруток, 25 років Незалежності та масштабний футболь...
30.08.2016 09:49
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
23.08.2016 10:46
Випуск програми Спортцентр від 22 серпня
  
23.08.2016 09:55