17 центрів правової допомоги запрацюють з вересня

П'ятниця, 26 серпня 2016, 17:31
З першого вересня в Україні офіційно розпочнуть свою роботу більше чотирьох сотень бюро безоплатної правової допомоги. В Хмельницькій області таких запрацює 17. Вони будуть знаходитися в кожному районному центрі.
Більше чотирьох тисяч звернень за рік обробили чотири центри з надання безоплатної вторинної допомоги. До цього часу їх діяло лише чотири в Хмельницькому, Кам'янці-Подільському, Старокостянтинові та Шепетівці. З першого вересня бюро правової допомоги відкриються у всіх районних центрах краю.
Люди здебільшого звертаються за роз’ясненнями у спадкову, земельному та сімейному праві. Також є велика частина звернень щодо оформлення соціальної допомоги для малозабезпечених верств населення.
  
Директор Кам'янець-Подільського центру безоплатної правової допомоги каже, за цей рік довіра людей до центрів зросла. І це видно по кількості звернень громадян.
Метою створення таких центрів в першу чергу є те, аби люди стали більш обізнаними в правових відносинах. Малозабезпечені верстви населення окрім консультації в бюро можуть отримати і вторинну правову допомогу.
Loading...

Новина дня

17 центрів правової допомоги запрацюють з вересня З першого вересня в Україні офіційно розпочнуть свою роботу більше чотирьох сотень бюро безоплатної правової допомоги. В Хмельницькій області таких запрацює 17. Вони будуть знаходитися в кожному районному центрі.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
23.08.2016 10:46
Випуск програми Спортцентр від 22 серпня
  
23.08.2016 09:55
Підсумковий випуск новин від 21 серпня
  Китайська стіна на Зарічанській, хмельничани проти лічильників та скільки коштує ...
22.08.2016 13:28
Програма «Позиція»
  Гість студії - народний депутат України Сергій Лабазюк
18.08.2016 15:01