На Славутчині незаконно використовували більше 900 гектарів державних земель

Середа, 31 серпня 2016, 14:28
За участі прокуратури Хмельниччини припинено незаконне використання державних земель вартістю понад 30 млн грн.
На Славутчині незаконно використовували більше 900 гектарів державних земель

Прокуратура Хмельницької області домоглася повернення в державну власність дев'яти сотень гектарів державних земель, передає Depo.Хмельницький.

Як повідомили в прес-службі облпрокуратури, між державним та приватним підприємствами укладено договір виробництва сільськогосподарської продукції, предметом якого є обробіток земельної ділянки площею майже 905 га вартістю понад 30 млн гривень.

Це державне підприємство розташоване на території Славутського району та підпорядковується Міністерству аграрної політики та продовольства України.

Проте, без погодження з відомчим міністерством землю було передано в користування суб’єкту господарювання за відсутності належних на те підстав та повноважень. Тобто, вчинено удаваний правочин з метою приховування орендних відносин.

У зв’язку з цим, прокуратура в суді, представляючи позицію держпідприємства, домоглася задоволення його позовних вимог. Таким чином, землі підлягають поверненню у державну власність.

Loading...

Новина дня

Ні пройти, ні проїхати: у Ярмолинцях жителі вулиці Олега Кошового потерпають від бездоріжжя Ні пройти, ні проїхати. Саме так характеризують своє життя ярмолинчани, котрі проживають на вулиці Олега Кошового. Люди, не соромлячись, називають її бездоріжжям. Кажуть, шлях не ремонтували роками. І додають, розбиту вщент вулицю, розташовану прямісінько в центрі селища, чиновники оминають. Чи то бояться поламати ноги, чи то не хочуть показуватись на очі виборцям, котрі, переконують, не раз прохали їх про ремонт.

Ексклюзив

Спортцентр. Випуск від 29 серпня
  
30.08.2016 10:49
Підсумковий випуск новин від 28 серпня
  Нахабні водії хмельницьких маршруток, 25 років Незалежності та масштабний футболь...
30.08.2016 09:49
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
23.08.2016 10:46
Випуск програми Спортцентр від 22 серпня
  
23.08.2016 09:55