У Старій Синяві через ревнощі чоловік вбив та розчленував суперника

Вівторок, 13 вересня 2016, 17:57
Втратив голову через кохання. У Старій Синяві правоохоронцям вдалося розкрити жорстоке вбивство. Сталося воно іще в грудні минулого року. Тоді, через ревнощі, чоловік вбив та розчленував суперника. Незважаючи на це, вбивством справу почали вважати лише у серпні 2016-го, коли місцеві жителі знайшли людську голову в ставку. За місяць після того правоохоронці вже визначились з підозрюваним. На сьогодні його вже затримали – він знаходиться під вартою.
5 серпня село Іванківці здригнулося від жаху. В місцевому ставку селяни знайшли людську голову. Пан Дмитро, розповідає, те, що побачив в страшному сні не присниться.
Вже на місці події правоохоронці встановили – голова, знайдена в ставку схожа на безвісти зниклого жителя Іванковець. 34-річного чоловіка оголосили в розшук 15 травня. Хоча з дому він пішов ще 22 грудня. Мати розповідає, син не раз зникав із дому раніше – у сусідньому селі жила його кохана – він міг залишитись в неї. Тому чекала до останнього.
 
В живих чоловіка на той час насправді давно не було. Правоохоронці встановили і особу підозрюваного, і дату смерті – 29 грудня. Напередодні Нового року 37-річний підозрюваний разом із потерпілим розпивали спиртне. Під час застілля між ними виник конфлікт. Як потім виявиться,все – через ревнощі до жінки. Словесна перепалка під оковитою за кілька хвилин переросла в фізичну розправу. Аби втихомирити суперника, підозрюваний схопив кочергу й наніс потерпілому 15 ударів – по голові та тулубу. А далі – більше. Коли той знепритомнів, прив’язав до ліжка та перерізав горло.
Розуміючи, що тіло на подвір’ї можуть запримітити сусіди – за запахом – підозрюваний продовжив свої спроби приховати злочин. Відкопав труп, сокирою відрубав ноги, руки та голову і саньми вивіз розчленоване тіло з території власного подвір’я .
Ретельно приховуючи власний злочин, чоловік навіть вбив собаку і поховав у ямі разом із тілом – зверху. Утім, жодна зі спроб уникнути відповідальності зловмиснику не вдалася. Влітку став обмілів – люди знайшли голову. А вже наступного дня поліціянти відкопали й тіло. Правоохоронці оперативно встановили особу потерпілого, а згодом й підозрюваного. На той час він перебував в Одесі.Там якраз його і затримали хмельницькі оперативники. Наразі чоловік, який раніше вже 6 разів притягувався до кримінальної відповідальності, перебуває під вартою. За скоєне йому світить довічне позбавлення волі.
Loading...

Новина дня

Відкриття меморіальної дошки Сергію Бондарчуку В Старокостянтинові відкрили меморіальну дошку Сергію Бондарчуку. Вшанувати пам'ять героя зібралося кілька сотень містян.

Ексклюзив

Досить
Запис прямого ефіру від 14 вересня. Гості студії: Євген Яндола - адвокат; Жанна Нагаєвська - голова ініціативної групи мешканців гуртожитк...
15.09.2016 09:53
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
14.09.2016 11:39
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 13 вересня
  Гості студії: Олександр Івахов - організатор першого в Хмельни...
14.09.2016 10:48
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 12 вересня
   Гість студії - Олексій Сич - завідуючий відділенням кардіо та ен...
13.09.2016 11:44