Відкриття меморіальної дошки Сергію Бондарчуку

Середа, 14 вересня 2016, 17:01
В Старокостянтинові відкрили меморіальну дошку Сергію Бондарчуку. Вшанувати пам'ять героя зібралося кілька сотень містян.
Герої не вмирають. Під такі гасла в Старокостянтинові відкрили меморіальну дошку Герою України, Герою Небесної Сотні Сергію Бондарчуку. Його двадцятого лютого 2014 року вбив кулею снайпер на майдані Незалежності в Києві.
Він боровся за свободу та незалежність нашого народу та проти президента-диктатора. Але його боротьбу 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській обірвала куля снайпера. Тоді Сергій витягував поранених від беркутівських куль.
 
В честь Героя України та Героя Небесної Сотні в Старокостянтинові на стінах міської ради відкрили меморіальну дошку. Сергій Бондарчук був депутатом ради декілька скликань. Побратими кажуть, він був справжнім патріотом України який дійсно боровся за її незалежність.
Сергій Бондарчук був вчителем фізики та астрономії в місцевій школі. Колишній директор навчального закладу переконує, такої людини та вчителя в своєму житті не зустрічав. Він міг з кожним знайти спільну мову.
Завітали на захід чимало однопартійців із Всеукраїнського об’єднання Свобода. Переконують - подвиг, який здійснив Герой Небесної Сотні, є неоціненим. А відкриття пам’ятного знаку має ще раз нагадати всім про те, як важко виборювати свободу.
Побратими Сергія додають - зараз в Україні триває дві війни. Одна – зовнішня, російсько-українська, інша – внутрішня. Щоб подолати їх - потрібно єднання всього народу.
Loading...

Новина дня

Відкриття меморіальної дошки Сергію Бондарчуку В Старокостянтинові відкрили меморіальну дошку Сергію Бондарчуку. Вшанувати пам'ять героя зібралося кілька сотень містян.

Ексклюзив

Позиція. Запис прямого ефіру від 15 вересня
  Гість студії - Віталія Дзюба - начальник управління Укртрансбезпеки в Хме...
16.09.2016 09:57
Досить
Запис прямого ефіру від 14 вересня. Гості студії: Євген Яндола - адвокат; Жанна Нагаєвська - голова ініціативної групи мешканців гуртожитк...
15.09.2016 09:53
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
14.09.2016 11:39
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 13 вересня
  Гості студії: Олександр Івахов - організатор першого в Хмельни...
14.09.2016 10:48