Симчишин проти розміщення зоопарку у центрі Хмельницького

Середа, 26 жовтня 2016, 15:07
Хмельницький міський голова Олександр Симчишин ввважає, що не місце зоопарку у центральній частині міста.

Про це він сказав у коментарі представникам ЗМІ.

“До зоопарку є величезна кількість вимог, які регулюються різними нормативними актами. Для цього необхідно проаналізувати, чи має Хмельницький вільні земельні ділянки саме під облаштування зоопарку. Особисто не бачу зоопарку у центрі міста”, – сказав мер.

Симчишин зауважив, що наразі розглядається земельна ділянка на Західно-окружній (близько 4 га), де теоретично можна було б влаштувати зоопарк.

“Треба зважити всі “за” і “проти”, щоб через кілька місяців не знімалися сюжети про те, як погано тваринам”, – додав градоначальник.

Архітектурно-містобудівна рада 9 вересня розглянула пропозиції щодо місця розташування земельної ділянки під зоопарк у Хмельницькому. Відповідно до її рішення, визначено пріоритетним місцем розташування зоопарку заплаву річки Південний Буг (між вул. Свободи та Старокостянтинівським шосе) з перспективним розширенням до вул. Трудової.

В Україні нараховується 13 зоопарків, у тому числі у сусідніх обласних центрах: Вінниці, Луцьку та Рівному.

НГП

Loading...

Новина дня

Хорват із українською душею Він приїхав в Україну з початком збройної агресії Росії. Хорват – Денис Шелер – майже два роки воює на передовій. Розвідник «Азову», за його плечима чимало успішних військових операцій. Нині у Дениса відпустка - і він подорожує Україною. У Хмельницькому зупинився усього на кілька днів. Каже, скоро потрібно повертатися на службу.

Ексклюзив

Тележурнал ” Відродження ” Випуск 26
  
28.10.2016 18:31
Тележурнал ” Відродження ” Випуск 25
  
28.10.2016 18:20
Тележурнал ” Відродження ” Випуск 24
  
28.10.2016 18:00
Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18