У Шепетівці сесію міськради зірвали учасники АТО та поляки

П'ятниця, 18 листопада 2016, 11:48
Чотирнадцята сесія міської ради завершилася, не розпочавшись.

Як повідомиляє видання shepetivka.com.ua з посиланням на газету “День за Днем”, спочатку депутати голосували за порядок денний із запропонованими змінами та доповненнями. Однак, справа до розгляду питань порядку денного так і не дійшла. Зупинили роботу слуг народу активісти.

Люди представилися учасниками АТО. До них примкнула частина містян, що є членами Спілки поляків в Шепетівці. Більше десятка афганців і собі вийшли до трибуни.

Далі роботу в сесійній залі було припинено, оскільки незадоволені городяни зчинили крик. Діалогу не вийшло, бо кожен хотів бути почутим.

Першими звернулися учасники АТО, вимагаючи пояснення від міського голови щодо процедури отримання земельної ділянки членом виконкому. Польські активісти також вимагали справедливості у вирішенні їхнього земельного питання.

Воїнів-інтернаціоналістів обурила міська програма патріотичного виховання.

Зчинилася лайка, активісти почали перекрикувати один одного, а їх посадовці. Міський голова Шепетівки Михайло Полодюк оголосив перерву роботи сесії до понеділка 21 листопада і вийшов зі сесійної зали. Інші депутати також спробували покинути залу.

Присутні у залі побачили в цьому порушення регламенту, тому вирішили не випускати депутатів із зали. Спілка поляків Шепетівки заблокувала вхідні двері, не даючи можливості депутатам навіть скористатися туалетом.

НГП

Loading...

Новина дня

Ветеранське віче: у Хмельницькому пенсіонери та ветерани правоохоронних органів вимагали повернення пільг та підвищення пенсій На головному майданні Хмельниччини відбулось перше ветеранське віче: правоохоронці та військові вимагали підвищення пенсій та повернення пільг.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск № 37
  
25.11.2016 12:49
Досить. Ефір від 23 листопада
Гість студії - Петро Гнидюк - начальник служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. ...
24.11.2016 09:57
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
23.11.2016 10:54
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 22 листопада
  Гості студії: Юрій Смаль - комендант Хмельницького Майдану...
23.11.2016 09:59