Хмельницькі спортмени бойкотують

П'ятниця, 18 листопада 2016, 18:00
Замість рингу – Майдан Незалежності, замість спортивного знаряддя – плакати. На центральній площі Хмельницького бойкотують спортсмени-єдиноборці. 18-те листопада обрали символічно. Саме сьогодні у місті Харків розпочався Чемпіонат світу з військово-спортивного багатоборства. На турнірі мали би виступати і наші бійці. Втім, не так сталося, як гадалося. Хмельничан на Чемпіонат світу не допустили. Виною цьому, переконані єдиноборці, є корупційні схеми у галузі спорту.
Замість рингу – Майдан Незалежності, замість спортивного знаряддя – плакати. У Хмельницькому на Майдані Незалежності бойкотують спортсмени-єдиноборці. 18-те листопада обрали символічно. Саме сьогодні у місті Харків розпочався Чемпіонат світу з військово-спортивного багатоборства.
На турнірі мали би виступати і самсонівці. Втім, не так сталося, як гадалося. Саме цих спортсменів на Чемпіонат світу не допустили, натомість - поїхали зовсім інші діти.
У ситуації, що склалася, спортсмени звинувачують вище керівництво федерації. При цьому, б’ють на сполох, адже військово-спортивне багатоборство перетворюється на спорт «у конверті».
 
Тому, аби відстояти свої права та авторитет, єдиноборці вийшли на центральну площу міста. Серед них і Катерина Коненчук.
Підтримати доньку прийшов батько - Віктор Коненчук. Чоловік, м’ягко кажучи, - розчарований, адже через корупцію, що процвітає у федерації, його донька втратила набагато більше, аніж просто участь у змаганнях.
Мирним мітингом ця справа не завершиться, кажуть єдиноборці. Переконують, будуть стукати у всі двері, аж допоки не відновлять справедливість.
Loading...

Новина дня

Ветеранське віче: у Хмельницькому пенсіонери та ветерани правоохоронних органів вимагали повернення пільг та підвищення пенсій На головному майданні Хмельниччини відбулось перше ветеранське віче: правоохоронці та військові вимагали підвищення пенсій та повернення пільг.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск № 37
  
25.11.2016 12:49
Досить. Ефір від 23 листопада
Гість студії - Петро Гнидюк - начальник служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. ...
24.11.2016 09:57
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
23.11.2016 10:54
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 22 листопада
  Гості студії: Юрій Смаль - комендант Хмельницького Майдану...
23.11.2016 09:59