Потрібна допомога

Середа, 01 лютого 2017, 16:39
У Хмельницькому благодійна організація «Тепло рідних сердець» розпочала збір допомоги для мешканців Авдіївки та бійців, що перебувають в зоні бойових дій.
Мед, шоколад, крупи, макарони, консерви, чай, каву, засоби гігієни, вологі серветки, ключі для автомобілів, бензин, моторні мастила, лопати, генератори, дитяче харчування, одноразовий посуд, памперси для дорослих та дітей, свічки, мобільні прилади, медикаменти для надання першої необхідної допомоги.
Потрібна допомога. Благодійна організація «Тепло рідних сердець» просить усіх небайдужих хмельничан приєднатися до збору допомоги в зону АТО. Зібрані речі та засоби особистої гігієни відправлять у Авдіївку Донецької області, де третю добу тривають обстріли.
  Збирати допомогу для тих, хто нині захищає Батьківщину та для цивільного населення, яке прийняло рішення не виїжджати і проживає на територіях бойових дій. Збір необхідних речей розпочала благодійна організація «Тепло рідних сердець». Якщо немає можливості прийти до офісу організації - допомогу можна передати знайомим волонтерам.
Найбільше мешканці потребують теплого одягу та продуктів харчування, які мають довгий термін зберігання. А ще - все для особистої гігієни, бо, як відомо, на території Авдіївки існують проблеми з питною та технічною водою.
Для бійців перелік необхідного дещо більший.
Пункт прийому розташований у громадській приймальні Хмельницького міського голови, що знаходиться по вулиці Гагаріна 18. Працює він з 10 до 18. До слова, ситуація в зоні АТО серйозно загострилася, противник з 29 січня веде постійні обстріли по Авдіївці та прилеглих територіях. В результаті обстрілів вже порушено тепло-, електро - і енергопостачання. У місті оголошено надзвичайний стан, в той час як влада розглядає можливість евакуації жителів населеного пункту.
Loading...

Новина дня

У 2014-му – їх вигнала з дому війна, а у 2017-му – високі тарифи на комуналку У Хмельницькому сім*я переселенців з Донеччини опинилася на вулиці. Жінка з чотирма дітьми кілька років винаймала житло в обласному центрі. Утім останні рахунки за комунальні послуги змусили їх виїхати.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск № 48
  
02.02.2017 14:24
Досить! Запис прямого ефіру від 1 лютого
  Гість студії - Валерій Онісьєв - начальник Хмельницького відділу поліції....
02.02.2017 09:59
Тижневик преміум-ліги. Випуск №11.
  
01.02.2017 11:57
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 31 січня
  Гість студії - Сергій Яцковський - директор Хмельницького відокре...
01.02.2017 10:51