Черговий вантаж в Авдіївку

Понеділок, 13 лютого 2017, 16:44
Допомогти у біді – черговий вантаж відправили хмельничани в Авдіївку.
Черговий вантаж у Авдіївку нещодавно зібрали жителі Хмельниччини. До збору гуманітарної допомоги долучилися майже усі райони області.
Допомогти у біді. Вже другий тиждень в області триває збір гуманітарного вантажу для жителів постраждалої Авдіївки. Близько 60-ти тонн речей та продуктів вже відправлено на схід країни. Чергову партію допомоги знову збирали небайдужі подоляни.
  Після інтенсивних обстрілів Авдіївці потрібна підтримка. Тож вже другий тиждень по всіх районах області триває збір допомоги для зруйнованого міста. Перший вантаж у 60 тон вже доправлено у східний регіон. Назбирати його вдалося за декілька днів. Нині подоляни, волонтери та рятувальники готуються знову посприяти підтримці постраждалих на сході країни.
Хоча в Авдіївці вже відновлено тепло- та водопостачання, та збір допомоги в області продовжується і цього тижня. Над відновленням комунікацій у місті працюють чимало аварійно-рятувальних бригад, в тому числі із Хмельниччини.
Вже незабаром 30-тонний вантаж, що вдалося зібрати завдяки небайдужим подолянам, знову відправиться в зруйновану Авдіївку.
Loading...

Новина дня

Пив та їхав – плати штраф і геть з роботи. Керівництво прикордонної академії обіцяє звільнити викладача, якого звинувачують у водінні напідпитку Хмельницький прикордонник попав на 10 тисяч. Плюс - може полетіти з роботи. Іще 25 жовтня викладача Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, підполковника Михайла ШпОрта патрульні запідозрили у тому, що він – п’яний за кермом. О другій годині ночі автомобіль чоловіка зупинили на Пілотській – через відсутність підсвітки номерного знаку. При перевірці документів патрульні виявили ще й відсутність страхового полісу і… характерний запах алкоголю від водія. Чоловік не пройшов тесту на драгері – двічі відмовився дихати в трубку. В результаті його затримали. І до двох адмінпротоколів – за підсвітку і відсутність страховки, додали третій – за водіння транспортного засобу у стані алкогольного сп’яніння. Тепер судяться.

Ексклюзив

Досить! Запис прямого ефіру від 15 лютого
Тема програми - підвищення вартості проїзду у Хмельницькому...
16.02.2017 10:11
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 14 лютого
  Гість студії - Олег Рибачук - голова Центру UA....
15.02.2017 10:48
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №13
  Огляд ігрового вікенду у відкритому чемпіонаті міста з футзалу....
15.02.2017 09:59
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
14.02.2017 15:14