Жіночий бокс. Подолянки тепер головні претендентки до збірної України

Четвер, 16 лютого 2017, 09:18
У Ковелі завершився чемпіонат України з боксу серед жінок та молоді.
Спортсменки змагалися не лише за нагороди першості, а й за можливість увійти до складу жіночої збірної України. Як серед дорослих, так і молоді. І хмельничанки доволі вдало виступили на чемпіонаті (всі стали призерками), а троє можуть претендувати на те, що захищатимуть честь України на міжнародних змаганнях.
У молодіжній першості Анастасія Лісінська з Хмельницького та Олександра Безродна з Кам’янця-Подільського стали чемпіонками України. Ще одна кам’янчанка - Сабіна Новосад, стала срібною призеркою. Хмельничанка Анастасія Петришина здобула бронзу.
У змаганнях "еліти" серед жінок виступили дві хмельничанки. І обидві здобули медалі. Так, Юлія Лясота, яка донедавнього виступала за гандбольний клуб "Хмельничанка", стала бронзовою призеркою. А ось Марія Боруца не лише дійшла до фіналу, а й виграла в ньому в бронзовою призерки чемпіонату світу Анастасії Черноколенко.
Отож, тепер Марія Боруца, Анастасія Лісінська та Олександра Безродна є претендентами номер один на потрапляння до збірної України з боксу.
Є
Loading...

Новина дня

Пив та їхав – плати штраф і геть з роботи. Керівництво прикордонної академії обіцяє звільнити викладача, якого звинувачують у водінні напідпитку Хмельницький прикордонник попав на 10 тисяч. Плюс - може полетіти з роботи. Іще 25 жовтня викладача Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, підполковника Михайла ШпОрта патрульні запідозрили у тому, що він – п’яний за кермом. О другій годині ночі автомобіль чоловіка зупинили на Пілотській – через відсутність підсвітки номерного знаку. При перевірці документів патрульні виявили ще й відсутність страхового полісу і… характерний запах алкоголю від водія. Чоловік не пройшов тесту на драгері – двічі відмовився дихати в трубку. В результаті його затримали. І до двох адмінпротоколів – за підсвітку і відсутність страховки, додали третій – за водіння транспортного засобу у стані алкогольного сп’яніння. Тепер судяться.

Ексклюзив

Досить! Запис прямого ефіру від 15 лютого
Тема програми - підвищення вартості проїзду у Хмельницькому...
16.02.2017 10:11
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 14 лютого
  Гість студії - Олег Рибачук - голова Центру UA....
15.02.2017 10:48
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №13
  Огляд ігрового вікенду у відкритому чемпіонаті міста з футзалу....
15.02.2017 09:59
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
14.02.2017 15:14