«Rock&Buh». У Хмельницькому започатковують рок-фестиваль

Вівторок, 28 лютого 2017, 18:26
«Rock&Buh». Наприкінці весни на хмельничан і гостей міста чекає приємний сюрприз: 26-28 травня у парку Молодіжному поблизу міського пляжу поціновувачі важкої і не дуже музики зможуть добряче пофестивалити. У Хмельницькому започатковують рок-фестиваль. Чумацький шлях, Мотор'ролла й Тартак стануть хедлайнерами, а розігріватимуть натовп молоді хмельницькі гурти.
Не «Respublica» єдиною. Цьогоріч Хмельницький долучиться до фестивального літа. З 26 по 28 травня в обласному центрі пройде великий фестиваль «Rock&Buh».
Заявки для участі у конкурсі уже приймають. Триватиме відбір щонайменше до першого квітня.
Так як фестиваль – перший підготовка до нього ще у активній фазі. Нині організатори розмірковують над родзинками й локаціями, аби залучити до дійства якомога ширшу аудиторію.
Вхід на фест буде безкоштовним. Гроші на проведення дійства виділять із міського бюджету. Втім, усіх небайдужих до розвитку культури, хмельничан, запрошують до співпраці – спонсорська підтримка вітається, ба більше – окупиться.
Loading...

Новина дня

Депутатські запити – чому не реагують відповідні органи? Спосіб впливу на контролюючі органи. Щоразу сесійний день не обходиться без депутатських запитів. Проте часто-густо реагування на них з боку посадових органів немає. Відтак, аби досягти ефективного вирішення усіх питань, наступне засідання депутати вирішили присвятити актуальним питанням свого округу. Готувалися почали завчасно.

Ексклюзив

Тележурнал ”Поруч один одного” Випуск 59
  Випуск 59
19.05.2017 18:41
Програма “Свят коло”
  Співає Віньковецький край. Частина 2.
19.05.2017 18:09
Досить. Ефір від 17 травня
  Гість студії - директор Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів ХМР Олександр Чор...
18.05.2017 09:59
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
17.05.2017 10:51