Брифінг на підтримку підприємців

Вівторок, 28 березня 2017, 17:41
28 березня відбувся брифінг на тему «Підтримки вітчизняного підприємництва». Захід відбувався за підтримки керівників різних організації, які переймаються щодо змін податкового законодавства. Як результат бізнес став під загрозу тіньового ринку та можливість отримати чималі штрафи. У місті влада підтримує підприємців, а вони в свою чергу намагаються внести зміни до Податкового кодексу України.
На брифінгу обговорювалися основні положення змін до податкового законодавства, яке з початком 2017 року значно вдарило по кишені підприємців, а саме представників малого та середнього бізнесу.
Також обговорювали і штрафні санкції для підприємців. На думку пана Олександра, штраф у розмірі 30 мінімальних заробітних плат за неоформленого працівника - необдумано. Такі законопроекти призводять до тіньового бізнесу, а в кризовій ситуації потрібні дії, націлені на стимулювання бізнесу в цілому. Тому був створений законопроект про зменшення суми штрафу, який вже почали розглядати у Верховній Раді.
У Хмельницькому порозуміння влади та підприємців відбулося, оскільки міська та обласна ради підтримали законопроект та разом обмірковують - як зменшити податковий тиск на підприємців.
Більша частина підприємців пристосувалася до змін щодо мінімальної заробітної плати та офіційного працевлаштування. Та залишається частина містян, яким загрожує банкрутство.
Loading...

Новина дня

Дві платіжки за газ Замість однієї платіжки за газ краяни отримають дві. В області з першого квітня зміниться дизайн платіжок за спожитий природний газ. Окрім звичних для краян колонок про використаний об'єм та поточні покази лічильника, громадяни матимуть змогу ознайомитися із калорійністю газу. Крім того, обсяги спожитого палива будуть розраховані у трьох одиницях виміру. Як запевняють у «Хмельницькгазі», це дасть змогу споживачам оцінити можливість використання електроенергії та твердого палива.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
30.03.2017 11:49
Досить. Запис прямого ефіру від 29 березня
  Гості студії: Іван Остапішин - начальник сектору безпеки дорожнього руху; ...
30.03.2017 10:48
Тележурнал ”Відродження”. Випуск № 56
  
29.03.2017 13:24
Підсумковий випуск новин від 26 березня
  Одразу три мітинги у Хмельницькому, перший дільничний з’явився в тергромаді та...
29.03.2017 11:40