Півсотні хмельничан перекрили рух на Проспекті миру

Середа, 29 березня 2017, 18:01
З темних квартир – на дорогу. Півсотні хмельничан перекрили рух на Проспекті миру у вівторок ввечері. Люди вийшли на пішохідний перехід поблизу костелу, незадоволені тим, що двом будинкам на вулиці Перемоги відключили електропостачання. Міську владу протестувальники про зібрання не повідомили, тож з’ясовувати причину зупинки руху приїхали патрульні.
І так кілька годин поспіль. Мешканці двох будинків за адресами вулиця Перемоги 8/3 та 8/4 перекрили рух по Проспекті Миру. Кажуть – це єдиний вихід, аби влада звернула на них увагу. Люди незадоволені, переконують - електрика у них періодично зникає, а тепер два будинки відімкнули від мережі на невизначений час.
Про перекриття дороги активісти не повідомили ані міську раду, ані поліцію, тож чимало містян потрапили у пастку – доїхали до перекритої дороги й мусили шукати інші шляхи для об’їзду. Люди ж просять увійти у їхнє положення.
 
Втім, деяким мешканцям до своїх дітей, здається, діла немає. Хоча можливо візок – бутафорія, а цигарка в роті чоловіка – вайпер.
Проблема ж в тому, що будинок фактично і досі не зданий в експлуатацію за всіма вимогами. Так за використану електроенергію люди сплачують не в «Обленерго», а приватному підприємству «Поділля будінвест».
А тепер пана, якому «гроші давали у руки», знайти не можуть.
Не вдалося дотелефонуватися на вказані, як ПП «Поділля Будінвест» телефонні номери, і нам.
А от у міській раді на вечірні події відреагували. Міський очільник мешканцям будинку може хіба поспівчувати. Впливати ані на приватних підприємців, ані на «Обленерго» - повноважень не має.
Вирішувати господарські спори потрібно через суд. Втім, «Обленерго» на протест відреагувало – світло будинкам підключили. Та міський голова просить хмельничан бути обережними під час придбання житла. Якщо ж заселяєтеся у будинок не зданий в експлуатацію – нарікайте на себе.
Адже завтра усе місто може стати, через недалекоглядність кількох десятків містян.
Loading...

Новина дня

Ротація спецпідрозділу «Богдан» Одні поїхали - інші приїхали. Напередодні до Хмельницького повернулися бійці спецпідрозділу поліції «Богдан». На сході країни чоловіки несли службу два місяці, аби громадяни тамтешніх районів були в безпеці. Для більшості із правоохоронців це далеко не перша ротація.

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович ”Дорогою спасіння”
  Великий піст - благодатний час покаяння....
31.03.2017 18:44
Тележурнал ”Відродження”. Випуск № 57
  
31.03.2017 18:28
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 30 березня
  Гості студії: Степан Кушнір - голова Хмельницького молодіжног...
31.03.2017 09:56
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
30.03.2017 11:49