Ротація спецпідрозділу «Богдан»

П'ятниця, 31 березня 2017, 17:07
Одні поїхали - інші приїхали. Напередодні до Хмельницького повернулися бійці спецпідрозділу поліції «Богдан». На сході країни чоловіки несли службу два місяці, аби громадяни тамтешніх районів були в безпеці. Для більшості із правоохоронців це далеко не перша ротація.
У старшого інспектора спецроти «Богдан» Максима Руслановича це вже дванадцята ротація. Каже, перестав рахувати, коли ця цифра дійшла до десятка. Чоловік додає, з кожною поїздкою помітно, місцеві жителі все більше поглядають у бік України.
 
Дружина спецпризначенця каже, раніше було легше, тому як на ротацію їхали на 45 діб. Тепер відрядження триває два місяці. Кожен день, коли чоловік там, доводиться хвилюватися.
Роботою своїх підлеглих командир задоволений. Всі завдання, які на них покладалися, підрозділ виконав в повній мірі. Переконує, головне, що приїхали в тому ж складі, що і їхали туди.
По приїзду в місто окремі військовослужбовці отримали відзнаки від вищого керівництва обласного управління поліції.
Loading...

Новина дня

Схід села закінчився пожежею Випадкове загоряння чи спроба підпалу. У Давидківцях Хмельницького району не на жарт іде війна за місцевий ставок. Люди бунтують проти приватних орендарів, які кожного року, кажуть селяни, наживаються з водойми. Напередодні тут відбувся схід села. А вже вночі одному тутешньому жителю побили вікна, іншому підпалили магазин.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.04.2017 15:37
Підсумковий випуск новин від 2 квітня
  600 доларів за невтручання, унікальний для області сервісний центр та кубок мера ...
03.04.2017 14:36
Позиція. Ефір від 2 квітня
  Гість студії - народний депутат України Сергій Лабазюк
03.04.2017 13:48
Авторська програма Ганни Лернатович ”Дорогою спасіння”
  Великий піст - благодатний час покаяння....
31.03.2017 18:44