На Хмельниччині знову знайшли львівське сміття

П'ятниця, 07 квітня 2017, 11:46
Вчергове гору непотребу висипали на околицях Смотрича.

На Дунаєвеччині знову "знайшлося" львівське сміття, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Це смт Смотрич Дунаєвецький район, - бідкаються місцеві. - Вже двічі нам висипають сміття зі Львова. В ньому купа квитанцій, листів і чеків - здогадатися не важко, звідки це "добро" приїхало."

В поліцію про подію повідомила голова сільради. Це вже другий випадок. Між "привозами" було 2 тиждні. Відтак, люди не виключають, що може бути і наступний.

Нагадаємо, на Дунаєвеччині вперше сміття "Садового" з'явилося напередодні Нового року. Тоді в райцентрі помітили небажаний вантаж і сміття, яке правопорушникам вдалося скинути, працівники КП "Житлово-експлуатаційного об'єднання" Дунаєвецької міської ради завантажили назад у вантажівку.

Ще до того двічі на Славутчині сільський голова на "своїй" території - Берездівської тергромади, зафіксував львівське сміття. Довжоцький сільський голова виявив також заїздже сміття. Вже цьогоріч у березні 40 тонн львівського сміття серед ночі з'явилося на Волочищині. Знайшли й сміття невідомого походження на Шепетівщині - дві машини непотребу висипали поблизу Дубіївки.

Loading...

Новина дня

Хмельничани побутовими умовами задоволені, та містом своїм не гордяться Хмельничани побутовими умовами задоволені, та містом своїм не гордяться. Міський голова нині представив рейтинг обласних центрів. У щорічному звіті, створеному на основі соціологічного опитування, Хмельницький розділив четверте місце із Маріуполем та Івано-Франківськом. Фактично позиція нашого обласного центру за рік не змінилася. Втім, за кількома показниками рейтинг впав, за іншими – зріс.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 9 квітня
  З абонплатою на газ погарячкували, сховище Сатани розрили, проти керівника притул...
10.04.2017 15:28
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 53
  
07.04.2017 17:41
Авторська програма Ганни Лернатович ”Дорогою спасіння”
  "Повір! І ти зрозумієш, і ти пізнаєш!" ...
07.04.2017 17:31
На Варті. Запис прямого ефіру від 6 квітня
  Гості студії - волонтери Олександр Попов, Артем Харченко та Катерина Аргун...
07.04.2017 09:55