У Полонному застілля закінчилося смертю

Середа, 12 квітня 2017, 15:09
Нетверезі товариші по чарці посварилися і побилися. Для одного з них це була остання в житті бійка.

Подія сталася у райцентрі Полонне, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в області.

Тіло 47-річного місцевого жителя у його власному будинку виявили сусіди та зателефонували в поліцію. Експертиза показала, що причиною смерті стала тупа травма живота, що призвела до розриву печінки та значної крововтрати.

Невідкладно розпочалися пошуки зловмисника, причетного до вчинення злочину. Опитані сусіди вказали на 46-річного місцевого жителя, який останнім часом регулярно гостював у потерпілого та розпивав із ним спиртне.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік спочатку намагався щось вигадати і стверджував, що під час застілля товаришу стало погано і він навіть надавав йому допомогу, але, зрештою, зізнався у скоєному.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Найближчим часом йому буде обрано міру запобіжного заходу на період досудового розслідування.

Нагадаємо, схожий випадок стався на Ізяславщині.

Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04