На Хмельниччині через ревнощі чоловік мало не спалив власну дитину

Середа, 19 квітня 2017, 17:54
Я тебе породив, я тебе і вб’ю: на Хмельниччині через ревнощі чоловік мало не спалив власну дитину. Жахливий випадок трапився у селі Малашівці. 32-річний Олександр спершу побив свою співмешканку, а потім влаштував пожежу в будинку, де знаходився його 11-місячний син. На щастя, від підпалу ніхто не постраждав – всі залишились живі та здорові. А, от, палію загрожує тюрма.
Знайомтеся це – Інна. Жінка – мати двох дітей. Старшому Костику – сім. Молодшому Олежику – лише 11 місяців. Нещодавно вона та її діти ледь не стали жертвами ревнощів цивільного чоловіка. Батько другої дитини – Олександр, підпалив оселю разом із власним сином. Події тієї ночі жінка й досі згадує з острахом. Все почалося близько восьмої вечора. Будучи напідпитку, благовірний прийшов з’ясовувати стосунки. Аби відчинили, став вибивати двері.
 
Доки поліція їхала, розповідає Інна, Олександр встиг заховатися в хліві. Його довго шукали, втім, знайшли і забрали. Жінка згадує, лишень заспокоїлася, зрозумівши, що небезпека позаду, колишній благовірний почав обривати телефон. Казав, що його відпустили і погрожував спалити хату. Інна каже, тоді подумала, що це тільки слова. Утім, з часом зрозуміла – Олександр уже почав втілювати їх у реальність. Жінка почула гуркіт на горищі. Що робити, каже, не знала. Не приховує, тоді ситуацію врятував старший син.
Пожежні приїхали за кілька хвилин. Хату вдалося загасити. А, от, жити там й досі немає можливості – повністю згоріли покрівля і дах. Наразі Інна з молодшим Олежиком мешкає у сусідки. Старший Костик – тимчасово проживає у свого батька. Каже, хоче до мами і дуже боїться – за неї й за братика. Побоювання, із того, що розповідають сусіди – не безпідставні. Адже, Олександр й раніше пив, дебоширив і підіймав руку на громадянську дружину.
Бабуся Інни – Людмила Станіславівна, пригадує, Олександр частенько погрожував вбити – і цивільну дружину, і її старшого – Костика і навіть власну дитину.
До речі, смертю чоловік продовжує грозити і Інні, і дітям досьогодні, каже жінка. Ось це – запис останньої телефонної розмови із Олександром.
Зважаючи на все це, Інна каже, до смерті боїться – за життя дітей і за власне. Адже, Олександр досі – на свободі. Минулого тижня, каже, з’являвся, утім, втік, бо викликала поліцію. Там, до речі, чоловіку уже оголосили про підозру.
Поліцейські кажуть, за скоєне – підпал плюс погрози – чоловіку світить – чималий строк. Провину свою він визнав.
До суду, Інна, каже, так і мешкатиме в сусідів. По-перше, тут – захист, а, по-друге, нехай чужий, та дах над головою. Аби підрихтувати свій – той, що згорів, родині треба чимало коштів. Збиток обраховується десятками тисяч гривень. Поки мають лише 5 – їх виділила сільрада.
В сільраді не приховують, розуміють, що цих коштів для того, аби покрити збиток не вистачить. Додають, у крайньому випадку звертатимуться за допомогою до районної адміністрації та ради. Інна ж, прагне єдиного – не матеріального – спокою для малечі і життя без остраху.
Loading...

Новина дня

На Хмельниччині через ревнощі чоловік мало не спалив власну дитину Я тебе породив, я тебе і вб’ю: на Хмельниччині через ревнощі чоловік мало не спалив власну дитину. Жахливий випадок трапився у селі Малашівці. 32-річний Олександр спершу побив свою співмешканку, а потім влаштував пожежу в будинку, де знаходився його 11-місячний син. На щастя, від підпалу ніхто не постраждав – всі залишились живі та здорові. А, от, палію загрожує тюрма.

Ексклюзив

Досить. Запис прямого ефіру від 20 квітня
  Гості студії: Роман Мартинюк - речник Управління патрульної поліції у Хмельн...
20.04.2017 09:57
Підсумковий випуск новин від 16 квітня
  Чого чекати від тарифів, кого вчитимуть у школі для велосипедистів і у скільки в...
19.04.2017 12:27
Спортцентр. Випуск від 18 квітня
  
19.04.2017 11:39
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
19.04.2017 10:48