Race Party 7: автозвук. У Хмельницькому стартував автосезон - 2017

Понеділок, 24 квітня 2017, 15:21
Змагання з драг-рейсингу та швидкісного спринт-слалому, а також чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу. У Хмельницькому стартував новий автосезон. Офіційне відкриття Race Party 7 відбулося на території місцевого летовища. Попри вітряну та дощову погоду, до аеропорту з’їхалися сотні автомобілістів зі всієї України. Вже всьоме вони мірялися децибелами та лавіювали замість літаків.
Це офіційне відкриття Race Party 7, а разом - і нового автосезону у Хмельницькому. Цього року, до показового проїзду традиційних красенів-авто доєдналися мотобайки та поліцейські Пріуси.
Коли у місті ганяти – зась, треба шукати альтернативу за містом. Офіційне відкриття автосезону відбулося на території місцевого летовища. Попри вітряну та дощову погоду, до аеропорту з’їхалися сотні автомобілістів зі всієї України.
Приїжджають автомобілісти до Хмельницького всьоме. Одні красуються, інші – літають замість літаків, ще одні - хизуються басами. Щоправда на території аеропорту децибелами мірялися і до цього, втім чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу проводився вперше.
Кожне з цих авто буквально напхане кілограмами музики. До прикладу, оцей вантажний бус ззовні – сірий та непримітний, втім, то на перший погляд. Авто з Чернівців на сьогодні - найгучніше в Україні. Сама по собі автівка вартує «плюс-мінус» п’ятнадцять тисяч зелених, а ось музики возить щонайменше утричі більше своєю вартості.
І то ще не все, у цьому авто стільки різноманітних деталей, що дня забракло б, аби все обнишпорити. У підсумку, все це добро дає 158 децибел гучності.
Сусід-Лексус також не без музики. Щоправда, вартість її дещо менша, аніж у мікроавтобуса, втім поки що. Як кажуть чернівчани, рости є куди. І сподіваються, незабаром цей красень стане чемпіоном Європи у класі без обмежень.
Loading...

Новина дня

Споживачі платять – борги не зменшуються Закінчення опалювального сезону та нові борги. Комунальники підбивають підсумки діяльності у зимовий період та готуються до наступного. А ще - закликають споживачів вчасно платити та утеплювати будинки.

Останні новини

16:05
Перший форум економічного розвитку відбувся у Хмельницькому Хмельницькі підприємці, інвестори, пре... 
12:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
09:54
В Дунаєвецькому районі чоловік згорів у власному будинку Тіло виявили рятувальники під час ліквідації... 
15:59
Споживачі платять – борги не зменшуються Закінчення опалювального сезону та нові борги. Комунальники підбивають під... 
11:36
Безпечне "Євробачення" контролюватимуть кінологи з Хмельниччини Митні кінологи з Хмельницьког... 
10:47
У хмельницькому ЦНАПі прийматимуть за іншим графіком Графік прийому громадян дещо змінився. ... 
09:59
Хмельницькі патрульні шукають свідків ДТП, що сталася на перехресті Старокостянтинівського шосе і Прибузької  
15:42
20 мільйонів на ремонт доріг З приходом тепла якість доріг міста хмельницького покращиться. Про це на брифінгу журналістам заяви... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 25 квітня
  Гість студії - Костянтин Пархоменко - організатор фестивалю "Форпост"...
27.04.2017 13:28
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.04.2017 12:37
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 24 квітня
  Гість студії - Олександр Мирний - головний епідеміолог області...
27.04.2017 11:48
Програма "Спортцентр"
  Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр". Випуск від 24-го квітня...
25.04.2017 13:19