Безпечне "Євробачення" контролюватимуть кінологи з Хмельниччини

Середа, 26 квітня 2017, 11:36
Митні кінологи з Хмельницького дбатимуть про безпеку "Євробачення-2017"

Хмельницькийх кінологів разом із службовими собаками залучать на охорону громадського порядку під час проведення "Євробачення", інформує Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДФС в регіоні.

Про це йшлося на міжвідомчому семінарі кінологічних підрозділів та служб силових структур України, який проводився у Рівному на базі кінологічного центру Національної поліції.

"Це вже третій міжвідомчий семінар за участю представників кінологічних підрозділів і служб Державної фіскальної служби, Національної поліції, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Державної служби з надзвичайних ситуацій та спеціалізованих центрів і навчальних закладів, який проводиться у такому представницькому і фаховому форматі", - кажуть у ДФС.

Особливий акцент на нараді зробили на безпечне проведення "Євробачення-2017", зокрема, із залученням службових собак для забезпечення безпеки громадян.

Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04