«Здай кров – врятуй життя»

Четвер, 11 травня 2017, 18:19
Стань донором – подаруй людині життя. У рамках тижня безпеки дорожнього руху хмельницькі поліцейські долучилися до всеукраїнської акції«Здай кров – врятуй життя». Правоохоронці міста стали донорами. Тим самим поділилися кров’ю зі скаліченими у ДТП.
Сильна та водночас тендітна. Здається, патрульна Аня зовсім не хвилюється, втім, тільки на перший погляд, насправді, зізнається дівчина, серце шалено калатає. Сьогодні, вперше у житті вона ділиться кров’ю.
 
Здати кров закликає і інших. Каже, ділитися кров’ю – не соромно, натомість ніщо не може бути благороднішим, аніж донорство, що врятує життя.
Кров з мінусовим резус-фактором - рідкість. Тому, каже головний лікар, таких донорів у місті бракує.
Зробити добру справу може кожен, тим більше, якщо ви носій групи крові мінус. Патрульні ж стають донорами періодично. Цього разу - у рамках тижня безпеки дорожнього руху.Вони долучилися до всеукраїнської акції«Здай кров – врятуй життя». Тим самим поділилися кров’ю зі скаліченими у ДТП.
Власним прикладом, кажуть патрульні, воліють показати - врятувати життя просто. Для цього всього-на-всього потрібно стати донором крові.
Loading...

Новина дня

Алкоголю вночі у Хмельницькому не бути: міський голова підтримує попередників в питанні заборони торгівлі спиртним після 22-ої Алкоголю вночі у Хмельницькому не бути: міський голова підтримує попередників в питанні заборони торгівлі спиртним після 22-ої. Про це він заявив під час сьогоднішнього брифінгу. За словам Олександра Симчишина, після рекомендацій антимонопольного комітету щодо скасування рішення про заборону нічної торгівлі депутатами попереднього скликання, дане питання ще раз розглянуть на сесії як того вимагає процедура. Утім, навряд чи антимонопольний підтримають. Бо, чинне рішення попередників вважають правильним.

Ексклюзив

Програма “Свят коло”. Співає Віньковецький край
  
15.05.2017 14:25
Підсумковий випуск новин від 14 травня
  9 мільйонерів міської ради, 72 роки по Другій Світовій та другий кубок бодібілде...
15.05.2017 13:58
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 11 травня
  Гостя студії - заступниця Хмельницького міського голови Галина ...
12.05.2017 09:57
Підсумковий випуск новин від 7 травня
  Знову будують, де не можна, одружуються за добу у Хмельницькому та б'ються на меч...
11.05.2017 12:27