Веломарафон у Ярмолинцях

Четвер, 01 червня 2017, 14:57
Бібліотекарі на колесах. На Ярмолинеччині працівники культури району пересіли на велосипеди. Таким чином активісти збирали гроші на лікування колеги, що бореться з важкою хворобою.
У Ярмолинцях - незвична нарада культурних працівників. Більшість – у вишиванках та зі своїми двоколісними помічниками. Так бібліотекарі та методисти намагаються допомогти своїй колезі, котра бореться з хворобою.
Колону працівників культури супроводжував поліцейський патруль, а водії підтримували велосипедистів, подаючи сигнал. Бібліотекарі тиснуть на педалі – гарна погода та благородна мета посприяли тому, аби транспортний відрізок від райцентру до села Правдівки був подоланий.
Невеличний відпочинок перед останнім ривком. Адже шлях культпрацівників лежить до Шарівки. Минулоріч подібний марафон приймала Ясенівка – тоді гроші ярмолинчани збирали для атовця. Цього ж разу охочих людині, що потребує допомоги знову назбиралося вдосталь.
І ось останні кілометри по сільській трасі – і учасників марафону зустрічає Шарівка. Саме для них - коротенька візитівка села. Тут і музей духових інструментів, і музей історії. Останній почали створювати ще зі здобуттям Україною незалежності.
Учасники благодійного марафону одразу потрапили на свято сільських талантів. Місцева музична школа влаштувала звітний концерт. Співала і Оксана Купріян – своїм чудовим голосом та власною піснею жінка вразила зал. Саме для неї колеги влаштували збір коштів.
Демонстрували свої вміння і учні школи – вокальні та інструментальні номери дітей отримали визнання на багатьох конкурс обласного рівня. Серед обдарованих - і Аліна Коростильова. Дівчинка має багато нагород та не мислить своє майбутнє без сцени.
І таких обдарованих дітей на Ярмолинеччині немало. А вчителі плекають молоді таланти, аби вони радували успіхами батьків та прославляли рідну землю.
Loading...

Новина дня

«Публічні консультації»: раунд другий «Публічні консультації»: раунд другий. Тепер хмельничани обиратимуть зовнішній вигляд МАФів. Після кількатижневого голосування за місця розміщення тимчасових споруд, нині у Хмельницькій міській раді презентували результати міні-референдуму. Понад сім сотень містян виявили свою позицію, до якої дослухаються посадовці, переміщуючи торгові ятки. А от якими їм бути – вирішуватимуть хмельничани до кінця червня.

Останні новини

17:28
День захисту дітей у Хмельницькому Свято дитинства та посмішок. У Хмельницькому до Дня захисту дітей влаштували святкову ... 
17:11
«Публічні консультації»: раунд другий «Публічні консультації»: раунд другий. Тепер хмельничани обиратимуть зовнішній ... 
11:59
На святкові вихідні гарячу воду хмельничанам подаватимуть за зміненим графіком На ... 
10:49
Громаді Хмельницького повернули землі водного фонду На зазначених землях уже розпочали будівництво бази... 
09:52
Два тижні на унікальний проект: у Хмельницькому стартував конкурс для митців П’ять на... 
17:42
В одній з хмельницьких шкіл незаконно діяла столярна майстерня Питання вирішували через суд.... 
17:40
30 богданівців повернулися додому з АТО 30 богданівців повернулися додому з АТО. З 29 березня вони несли службу на Сход... 
11:53
Хмельницькі депутати погодилися надати фінансову допомогу Герою України Гроші на лікува... 

Ексклюзив

Тележурнал “Відродження”
  Випуск №61. Свято дитинства в Летичівському районі.
02.06.2017 17:51
Тележурнал “Відродження”
  Випуск №60. Фестиваль "Зорепад" у Старокостянтинові.
02.06.2017 17:42
Програма “Свят коло”
  Співоча Віньковеччина
02.06.2017 17:38
Момент Істини. Ефір від 30 травня
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
31.05.2017 09:58