Компанія Астарта-Київ завершує осінню посівну кампанію на Волочищині

Понеділок, 14 жовтня 2013, 16:06
Компанія Астарта працює в сфері сільського господарства в Україні вже 20 років. Холдинг зарекомендував себе як стабільна, прозора компанія, надійний партнер та постачальник.
Профільним для товариства є вирощування цукрового буряку, проте й про інші культури тут не забувають, як і про тваринництво. Підприємство Волочиськ-Агро, що входить до холдингу, уже завершує посів озимої пшениці та продовжує збір цукрового буряка.
Понад 6 тисяч гектарів цукрового буряка, з яких 40% уже зібрано – Волочиськ-Агро вже може підбивати підсумки врожайності профільної культури. Цього року показники одні з найвищих в Україні, а вирощують цю рослину у компанії за двома технологіями.
 
У Холдингу створено повний цикл на цукровому напрямку: від вирощування буряку до виробництва цукру. Наявність сировинної бази істотно знижує залежність від зовнішніх постачань буряку, зменшує собівартість виробленого цукру, гарантує безперебійність виробництва і максимальний вихід якісного готового продукту. Що стосується власне Волочиського району, то зібраний буряк компанія відправляє також на свій цукровий завод, що знаходиться в Наркевичах.
АСТАРТА застосовує науково обґрунтований підхід до сівозміни. Основними культурами для Холдингу, окрім цукрового буряку, є пшениця, ячмінь, соя та кукурудза. Агрофірми обладнані високоефективною технікою – її парк налічує понад 2000 одиниць. Завдяки використанню сучасної сільськогосподарської техніки, застосуванню передових агротехнологій та оптимальній сівозміні постійно покращується якість ґрунту, підвищується врожайність основних культур.
Щодо мінеральних добрив, то використовує компанія як мінеральні, так і органічні. Волочиськ-Агро, зокрема, має свій тваринницький комплекс, щоправда органічних добрив вистачає лише для площ, задіяних під цукровий буряк.
Коли компанія лише розпочинала свою діяльність, майже 70% орендованих земель були непридатними для обробітку. Проте стратегічний підхід до розвитку сільського господарства дозволив в тому числі і у Волочиському районі за доволі короткий термін з чагарників зробити родючі грунти.
Партнерський підхід до постачальників, споживачів та інвесторів дав змогу АСТАРТІ налагодити міцні, довгострокові зв'язки з підприємствами-лідерами української кондитерської галузі, виробниками напоїв, міжнародними трейдерами, а також здобути репутацію бездоганного позичальника у провідних українських та міжнародних фінансових установ. Сьогодні пріоритети Холдингу полягають у подальшому розвитку, підвищенні ефективності виробничої бази, реалізації програм енергозбереження на цукрових заводах та агрофірмах, оптимізації логістики та нарощуванні експорту основних товарів.
Loading...

Новина дня

В честь загиблого прикордонника у Новій Ушиці назвали вулицю Перейменували на честь героя АТО. В Новій Ушиці на честь загиблого прикордонника перейменували вулицю, на якій і мешкав Олександр Дзюбелюк. Ворожий снаряд в 2014 році забрав його життя. Аби вшанувати пам'ять побратима, до населеного пункту приїхали прикордонники та керівництво національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Останні новини

18:52
В честь загиблого прикордонника у Новій Ушиці назвали вулицю Перейменували на честь героя АТО. В Но... 
13:17
За не дотримання правил поведінки на природі хмельничанам загрожує штраф Сума штрафу від... 
12:29
По області повністю завершили опалювальний сезон Працюють над підготовкою до наступного сезону.... 
10:48
«Робочі» вихідні для злодіїв: 10 порад, як хмельничанам убезпечити квартиру від крадіжки  
17:42
Увага, карантин: у Хмельницькому НВК № 2 потруїлись діти У Хмельницькому НВК № 2 потруїлись діти. 113-ть ... 
12:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
09:54
В Дунаєвецькому районі чоловік згорів у власному будинку Тіло виявили рятувальники під час ліквідації... 
15:59
Споживачі платять – борги не зменшуються Закінчення опалювального сезону та нові борги. Комунальники підбивають під... 

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 27 квітня
  Гості студії: Вікторія Дзяна - волонтер, голова БО "Хмельницький обласний...
28.04.2017 09:53
Момент Істини. Ефір від 25 квітня
  Гість студії - Костянтин Пархоменко - організатор фестивалю "Форпост"...
27.04.2017 13:28
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.04.2017 12:37
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 24 квітня
  Гість студії - Олександр Мирний - головний епідеміолог області...
27.04.2017 11:48